Wszyscy zachwalacie to bialko. Ok. Ale czy mozna je porownac np. z Extensorem 80 WPC? Obie maja ok 80% zawartosci czystego bialka, nie wiem tylko czy obie sa tak samo dobrze przyswajane przez organizm. Prosze o wypowiedzi znawców, czyli BULMASTIFFA, Zipera69 i Mariana 87, co o tym myslicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jest wiecej znawców od niech 3
pozatym przyswalajnosc ta sama
stopien oczyszczenia- extensor ma lespzy, ale to nie gra roli, chyba ze jestes zawdowdcem dla ktorego kazdy gram laktozy sie liczy

pozatym przyswalajnosc ta sama
stopien oczyszczenia- extensor ma lespzy, ale to nie gra roli, chyba ze jestes zawdowdcem dla ktorego kazdy gram laktozy sie liczy
...
Napisał(a)
To powiedzcie czy ostrowia w 15 kg workach to rzeczywiscie ostrowia?? To znaczy jesli biore u posrednika wychodzi taniej np. maral.com, nie jestem pewny czy to nie jakis walek. Podajcie spostrzezenia 

...
Napisał(a)
nie wiem ja bym czegos takiego nie kupowal, ale skoro polecaja ja kolesie co sie znaja na rzeczy to czemu nie... Ja bym na twoim miejscu, jak masz mozliwosc to kupil najpierw od tego posrednika ze 2 kilosy, sprobowal i nastepnie jak ci pasi to kupil, ale 15 kg, to...:-/ Chyba ze na spole z kumplem, nie;)?
...
Napisał(a)
cholera tez bym chetnie cos napisał...
ale nie napisze...z tego samego powodu co Will...

ale nie napisze...z tego samego powodu co Will...

...
Napisał(a)
jaka jest ilość popiołów w extensorze? 

DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Po jakim czasie zacząc brac odżywki??
Następny temat