witam. Mam zamiar uzupelnić diete białkiem tylko nie wime ktore spośrod tych wybrać. Może ktoś mi pomoże za ta cen mialbym 2270g elite lub 3600g WPC. Więc mam dylemat . Tylko czy wiecej znaczy lepiej w tym przypadku ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Dymatize Elite Whey Protein Isolate Scitec 100 Whey Protein Professional czy C6
- Prolongatum vs Elite Whey Protein vs SP80
- Ostrowia WPC vs Olimp System Protein 80
- VitaFit /SFD WPC PROTEIN ECONO vs Dymatize Elite Whey Protein
- OLIMP WHEY ISOLATE 95 VS OLIMP WHEY PROTEIN COMPLEX
- Optimum whey gold standard VS Fa Nutrition Gold Whey Protein Isolate
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
apokalipsa - umknęla mojej uwadze Twoja wypowiedź w tym temacie. Teraz ją doczytalem, ale... nie wiem czy dobrze rozumiem
mam wytlumaczyc dlaczego bialko A rozpuszcza się lepiej niz bialko B?
przyznam, ze nie umiem odpowiedziec wyczerpująco na to pytanie, faktem natomiast jest, ze niektóre bialka rozpuszczaja się lepiej inne gorzej. "Uzdatniona" ostrowia (Łowickie), rozpuszcza się i smakuje wg relacji userów - o niebo lepiej niz produkt bazowy (zwykla ostrowia).
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-10-18 00:56:27

mam wytlumaczyc dlaczego bialko A rozpuszcza się lepiej niz bialko B?
przyznam, ze nie umiem odpowiedziec wyczerpująco na to pytanie, faktem natomiast jest, ze niektóre bialka rozpuszczaja się lepiej inne gorzej. "Uzdatniona" ostrowia (Łowickie), rozpuszcza się i smakuje wg relacji userów - o niebo lepiej niz produkt bazowy (zwykla ostrowia).
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2009-10-18 00:56:27
...
Napisał(a)
Zwykle WPC wystarczy.
Jednak, jesli cenisz sobie smak odzywki, to stawialbym an elite whey'a. Ostrowia pod tym wzgledem, to dno.
Jednak, jesli cenisz sobie smak odzywki, to stawialbym an elite whey'a. Ostrowia pod tym wzgledem, to dno.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Są znawcy którzy twierdzą że mono to mono a białko to białko itd.
JA bym wolał dołożyć i kupić elitke która i tak jak dla mnie wypada świetnie w przełożeniu jakość cena.
JA bym wolał dołożyć i kupić elitke która i tak jak dla mnie wypada świetnie w przełożeniu jakość cena.
...
Napisał(a)
j/Skerx jeżeli chodzi o smak to ostrowia totalna porażka, elitka daje radę, ewentualnie nie drogie a lepsze od Ostrowi ultimate protein z Treca
Zmieniony przez - Mihupaw w dniu 2009-10-07 15:40:06
Zmieniony przez - Mihupaw w dniu 2009-10-07 15:40:06
żeby rosnąć to trza umić;)
...
Napisał(a)
więc jak sory za dublowanie postow ale zalezy mi na szybkiej odp. bo musze dzis koledze powiedzięc jakie biore i mi jutro przywiezie :)
...
Napisał(a)
Skladem rozni sie. Bo elite to WPC z WPI bodajze, ale nie odczujesz roznicy. Smakowo-jest przepasc miedzy tymi bialkami.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
brałbym elitkę ze względu na dodatek enzymów trawiennych
oraz smak/rozpuszczalność oczywiście
oraz smak/rozpuszczalność oczywiście
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
z testow wyszlo że te firmy jednak trzymaja fason i nie robią walkow więc sam nie wiem. co zrobilbyś na moim miejscu mając 130zl i potrzebując bialka
...
Napisał(a)
Ja bym brał elita.
Licz sie z tym ze ostrowia niektorym wcale nie podchodzi i potem maja tylko problem z pozbyciem sie.Pozatym jakosc elitki DLA MNIE jest o wiele lepsza.

...
Napisał(a)
Ostrowia nie jest odżywką dla sportowców,tylko produktem spożywczym,który służy jako dodatek do innych wyrobów np.lodów.Pozdrawiam.
rower1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!