Szacuny
3
Napisanych postów
79
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2737
Witam,
Na siłownie chodzę już około 2 lat z przerwami ale mój brzuch to padaka ponieważ nie mogłem go ćwiczyć. Mam krzywe biodro i sprawiało mi to ból. Jednak ostatnio zauważyłem, że nic mi nie dolega jeśli robię unoszenie nóg. Przy ławce płaskiej odczuwam lekki dyskomfort ale jest w miarę ok.
I teraz proszę was o pomoc. Chciałbym przez najbliższy miesiąc bardzo " skatować" brzuch przed wyjazdem :) Mięśnie boczne u mnie widać natomiast przednie i dolne partie są słabe. Znacie może jakiś wymagający trening na brzuch, który mogę wykonać w około miesiąc.
Szacuny
3
Napisanych postów
79
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2737
Wiem, że miesiąc to mało czasu. Natomiast chodzi mi o trening, który zdecydowanie je ruszy do przodu. Wznosy tułowia na pewno będę robił ale co jeszcze ? Może allahy ?
Szacuny
3
Napisanych postów
79
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2737
Oops zapomniałem zmienić danych w profilu a one są jeszcze z czasów gdy siłowni na oczy nie widziałem. Waga to około 77 kg teraz. Mogłby mi ktoś przedstawić trening, który najlepiej działał na jego brzuch i w jakiej kolejności. Sam mogę sobie zobaczyć w atlasie a proszę o jakaś kombinację która dobrze uwydatnia mięśnie.
Szacuny
3
Napisanych postów
79
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2737
Taak spodziewałem się takich odpowiedzi odsyłających do innych tematów. Jakby nikt nie mógł odpisać w 3 zdaniach swojego najlepszego treningu. Taka mentalność forumowiczów, trudno.