Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
293
Witam serdecznie.
Dzisiaj po tereningu klatki i bicepsa zauwazylem na plecach dziwnego `siniaka`. Ma on okolo 1cm szerokosci i 3-4dlugosci. Dookola skora jest jakby uderzona, tzn, widac lekko zaczerwienione naczynka.
Nie przypominam sobie zebym sie uderzyl na silce. Jedynie mocno sie opieralem robiac wyciskanie hantelkami z duzym ciezarem na skosnej lawce.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
293
No właśnie strasznie mnie to dziwi. Podejrzewałem rozstęp gdyż mam rozstępy na ramionach , ale one nie wyskoczyły tak drastycznie szybko. Wczoraj plecy były czyste a dziś coś takiego. :/
Szacuny
5
Napisanych postów
780
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
18693
O boze ludzia to chyba sie nudzi albo poprostu chlop zmienia sie w babe , zeby o takie cos odrazu panike siac nic ci nie bedzie. zniknie po paru dniach musialem sie walnac o cos.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
293
Sorry, tylko pytałem. Nigdy czegoś takiego nie miałem, a źle to wygląda na żywo. Sorry jeżeli kogoś uraziłem pytaniem, ale myślalem ze po to jest forum.
Szacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Tego typu otarcia, czy też odgniecenia skóry od jakiegoś elementu są całkiem normalnym zjawiskiem, szczególnie wśród osób aktywnych fizycznie. W sportach walki, występują one w zasadzie po każdym treningu, w większej ilości, niż u Ciebie. Po treningu siłowym, również są możliwe, z uwagi na to, że skóra jest dość wrażliwa i po wyciskaniu sztangi leżąc, czy też przysiadach że sztangą na barkach, jak najbardziej mogą się one pojawiać. Szczególnie w sytuacji, gdy obciążenie jest większe, lub też nie masz stabilniej sztangi na barkach lub oparcia o ławeczkę.