Witam, mam pytanie bo w niektórych przepisach widzę obie te rzeczy. Może mi ktoś powiedzieć czym one się różnią ? Mowa tutaj o płatkach owsianych i otrębach owsianych
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oba wspomniane produkty są bogate pod względem zawartości składników odżywczych. Są dobrym źródłem błonnika pokarmowego, witamin z grupy B, a także minerałów. Ogólnie otręby są bogatsze w błonnik, jednak nie należy z nimi przesadzać. Ja od siebie polecam używanie płatków z dodatkiem otrębów do mleka czy jogurtu
1
NAJCZĘŚCIEJ POLECANE SUPLE !!!
http://www.sfd.pl/***NAJCZĘŚCIEJ_POLECANE_w_OiS***-t963318.html
NIE WIESZ JAKI CYKL SOBIE UŁOŻYĆ? ZAJRZYJ
-http://www.sfd.pl/***Gotowe_zestawy_ze_znanych_produktów_sklepu_SFD***-t793565.html
...
Napisał(a)
Dzięki.
A jak to jest z tymi otrębami owsianymi i płatkami jęczmiennymi? Trzeba je przygotowywać jakos? Czy nie jest to konieczne ?
Zmieniony przez - sadasa w dniu 2017-01-02 23:42:32
A jak to jest z tymi otrębami owsianymi i płatkami jęczmiennymi? Trzeba je przygotowywać jakos? Czy nie jest to konieczne ?
Zmieniony przez - sadasa w dniu 2017-01-02 23:42:32
...
Napisał(a)
A chcesz je jeść suche? Możesz mieszać z mlekiem ciepłym/zimnym, jogurtem, sokiem, wodą, dodawać do masy jajecznej i robić omlety, mieszać z mielonym mięsem na kotlety, potraktować jako panierkę, zrobić domową granolę, wypiekać ciastka, itd.
1
...
Napisał(a)
Otręby mozesz wsypać z paczki np do jogurtu i zjeść, płatki już potzrebują obróbki by nadawały się do zjedzenia
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Otręby jak coś w małych ilościach, lepiej płatki wg mnie. Mają szersze zastosowanie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!