...
Napisał(a)
Siema, mam bić 2500iu , mam ovitrelle, tu jest już gotowa strzykawka jak odmierzyć na niej 2500iu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Temat znany i wielokrotnie poruszany. po prostu ludzie dzielą się na dwa rodzaje - jedni nie czują nic przy wbiciu HCG (obojętnie czy 5k iu na raz, czy na 5 szotów i czy apteka, czy UG), innym puchną i eksplodują jaja, a na kutangu potem mogą nosić ceber wody, więc nie ma co już tego wałkować 

4
...
Napisał(a)
Całość ma 6500iu podziel całość na 3 części.
Wtedy masz po 2200 praktycznie na strzał.
Ja „przestrzykiwałem” Ovi do pustej insulinowki aby łatwiej dzielić na strzały.
...
Napisał(a)
Anton557Całość ma 6500iu podziel całość na 3 części.
Spoko, jakieś odczucia po strzale są czy nie czułeś nic?
...
Napisał(a)
Psycho DadA jakie mają być odczucia?
Nie odpowiadam na takie pytania, czego nie rozumiesz w moim? Pytam jakie odczucia po danym leku co w tym dziwnego?
...
Napisał(a)
No akurat jest dziwne . To nie dopalacz .
2
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
odczucia sa takie ze czasem szczypie skora podczas szota, to moje jedyne odczucia po stosowaniu hcg byle jakiej firmy i bez roznicy jezeli chodzi o stezenie na szota. Oczywiscie w Interencie mozesz przeczytac rozne dzialanie, gdzie sila placebo potrafo robic swoje. Mozesz ewentualnie zauwazyc zmiany na poziomie etsrogenow, czy zwiekszenie objetosci jader, jezeli doszlo do ich atrofii. Nic wiecej tutaj bym sie jednak nie spodziewal. Ja nie odczuwam wzrostu energii, libido, czy czegokolwiek innego.
2
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Ja też nic nie czuje po wbiciu hcg
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
A umnie akurat HCG powoduje mocny wzrost libido,estrogen w góre ,jadra lekko puchna:)tylko ja przeważnie dziele na 2 ,3 strzały
...
Napisał(a)
J.w również odczuwam znaczny wzrost Libido, E2 szybuje lekko ponad górną normę. Również dzielę na 2-3 iniekcje. Co do dzielenia Ovitrelle ja brałem je w Wersji PEN i nie było problemu z dzieleniem :)
1
...
Napisał(a)
Przestańcie p******ic głupoty
Marez przecież Ty masz rok staży na siłowni i rozpoczęty pierwszy cykl ? Po jakiego takie głupoty tu wypisujesz ?
Marez przecież Ty masz rok staży na siłowni i rozpoczęty pierwszy cykl ? Po jakiego takie głupoty tu wypisujesz ?
4
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!