Szacuny
11182
Napisanych postów
51931
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wiedxma
Opinia kobiety! Zostaw! Nie gol! Ani się waż! Jak będziesz golił to potem będziesz drapiący włosy są fajne! Lepszy owłosiony niż drapiący Nie wszystkie kobiety lubią ale są takie co szaleją za owłosionymi mężczyznami... Mi pasują obie wersje
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34745
Napisanych postów
25151
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282598
Już sam musisz decydować , mi osobiscie samo w sobie owłosienie nie przeszkadzałoby ale przypuszczam ze by mnie drażniło więc bym golił ale z drugiej strony jak pomysle ile zabawy z takim goelniem to nie wiem czy bym się nie przyzwyczaił do włosów :)
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
To już wszystko jest kwestią indywidualną, jak Ty wolisz i czy bedizesz pilnować żeby mniej roboty później było, bo takie futro golić to już roboty jest trochę (łatwiej byłoby palnikiem opalić ). To by było tyle w kwestii jak lepiej, natomiast biorąc pod uwagę kwestie wizualną, tego jak lepiej prezentuje się sylwetka i szczegóły poszczególnych partii to zdecydowanie lepiej jest ogolić - nie bez powodu zawodnicy na scenie są gładcy jak ściana, także jeżeli na tym Ci zależy to trzeba poświęcić trochę czasu i ogolić.
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
ja gole dla wygody i lepszego samopoczucia:) zdecydowanie moja skora lepiej reaguje jak wlosy sa krotkie, tak to wyskakuja mi jakies potowki, syfy, gdy zbyt duze klaki sie juz uzbieraja. druga sprawa to dokladnie jw chlopaki pisza, duzo lepiej bedzie prezentowac sie sylwetka pod katem umiesnienia:) tak to obecnie futro zakrywa mase miensiowa, a widac, ze BF u ciebie jest przyzwoity i sylwetka po wycieciu owlosienia bedzie prezentowac sie na pewno duzo lepiej :) a z drugiej strony to Twoja decyzja
Szacuny
11182
Napisanych postów
51931
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Żeby to w miarę dobrze wyglądało bez włosów to 2-3 godziny co dwa tygodnie minimum musiałbym poświęcić i to skupiając się na klacie plecach i brzuchu . Z drugiej strony fakt posiadania tak dużego owłosienia motywował mnie do treningów , jak złapałem trochę więcej mięśnia to pod koniec szkoły średniej skończyły się głupie docinki.
Szacuny
72
Napisanych postów
700
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
80098
Plecy i ramiona potraktuj laserem i spokój a klatę i brzuch maszynka i jazda. Ja robię maszynka do włosów bez nakładki i później maszynka do golenia, wcale długo to nie schodzi. Szkoda trzymać taka sylwetkę pod swetrem ;) od razu inaczej to będzie wyglądało
Szacuny
11182
Napisanych postów
51931
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Po tygodniu od wygolenia na zero wygląda to tak ale muszę przyznać że zawsze jak to zgolę dziwnie się czuję . Wydaje mi się że to kwestia przyzwyczajenia bo przy tak dużym owłosieniu różnica jest ogromna.
34745
Napisanych postów
25151
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282598
witorrr98
Przy takiej sylwetce, gól z miejsca. Mi by było szkoda zakrywać to pod kłakami :D
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2023-06-28 11:19:24
Tu jest dużo racji , sam mam mocno owłosione ale tylko nogi i kiedyś na próbe na końcu redukcji ogoliłem i sam się zdziwiłem jakie detale się ujawniły których za nic nie było widać pod włosami
Szacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Myślę, że jest to kwestia mocno indywidualna i każdy z nas powinien robić tak, jak jemu będzie lepiej. Osobiście lepiej czuję się goląc klatkę piersiową, pachy, czy miejsca intymne. Nóg z kolei nie wyobrażam sobie golić. Każdy z nas ma inne upodobania. Jeżeli oczekujesz opinii odnośnie do tego jak wygląda Twoja sylwetka w obu przypadkach, to mi zdecydowanie bardziej się podoba ogolona. Bez wątpienia w celu lepszego uwidocznienia detali sylwetki będzie to lepsze rozwiązanie. Na całym organizmie.