Wiem że to głupie... ale mam pytanie! Sporo osób deklaruje tutaj że wcina codziennie po 100 - 150 g płatków owsianych. Jem od miesiąca 100 g dziennie i już na nie patrzeć nie moge :)!!! Jak Wy to ludzie robicie??????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możesz zastąpić owsiankę np. makaron z twarogiem.
Ale najlepsza jest owsianka.
Ale najlepsza jest owsianka.

...
Napisał(a)
zamiast owsianki platki pszenne
makrony ryze itp
albo mixy owsiane+pszenne+kukurydziane+suszone owoce + nasiona (sloneczkik dynia orzechy wloskie migdaly itp )
do tego kakao labo troche dzemu i pycha sniadanko :)
"maly"
termitek

makrony ryze itp
albo mixy owsiane+pszenne+kukurydziane+suszone owoce + nasiona (sloneczkik dynia orzechy wloskie migdaly itp )
do tego kakao labo troche dzemu i pycha sniadanko :)

... .. .
...
Napisał(a)
Hmm... no dobra! To może są jakies sposoby urozmaicenia tej owsianki (a może ja poprostu źle ją przygotowuje :/)?
...
Napisał(a)
znam dwie szkoly jedzenia samej owsianki
1 zalac mlekiem i odrazu wciac
2 zalac mlekiem poczekac 15 min az napecznieje i zjesc :::)
a reszte to jest dodawanie roznych dodatkow smakowych aby s aby byl inny smak np rodzynki sloneczkik jakis sok bez cukra itp ::: )
"maly"
termitek

1 zalac mlekiem i odrazu wciac
2 zalac mlekiem poczekac 15 min az napecznieje i zjesc :::)
a reszte to jest dodawanie roznych dodatkow smakowych aby s aby byl inny smak np rodzynki sloneczkik jakis sok bez cukra itp ::: )

... .. .
...
Napisał(a)
Ok... dzięki! Pokombinuje :)! A co do soków to mogą być z cukrem... mi nie zaszkodzą (178 cm, 63 kg :).
...
Napisał(a)
a to chyba ze tak jak najbardziej ci wolno smacznego :)
"maly"
termitek

... .. .
...
Napisał(a)
ja codziennie wpiepszam płatki ryżowe, wole je od ryżu, a jak już mi nie wchodza to dolewam jakiegoś soku owocowego (koncentrat)
--
grin
[email protected]
GG# 932430
--
grin
[email protected]
GG# 932430
How you fall doesn't matter.
It's how you land!
http://kaerzetywy.blog.onet.pl/
...
Napisał(a)
Ja nie mam z tym problemu ... codziennie zaczyna dzien od posiłku o 6 rano na który składa się ok. 150 gram platów owsianych plus 30 gram białka serwatki o smaku Vanila Ice plus jeden banan i na końcu miksujemy w blenderku z 0,5 litra wody ... pycha ..
REDRUM it's my not recommended behavior

REDRUM it's my not recommended behavior
...
Napisał(a)
Owsianka jest pyszna co ty od niej chcesz ?!
B
"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"

B
"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"
...
Napisał(a)
Taaa... delicje - palce lizać ;)! Na poczatku jeszcze jakoś podchodziła a teraz już nawet jej nie gotuje (zeby mniej zajmowała) i wpycham na siłe... zobaczymy ile czasu tak pociągne ;)...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!