Cześć, w każdym temacie jaki czytałem było napisane, że na noc omijać węgli, co jest równoznaczne z tym, żeby nie spożywać na noc owsianki. Oglądałem przed chwilą film Michała Karmowskiego, w którym przygotowywał sobie na kolacje posiłek z płatkami owsianymi oraz białkami jaj. Powiedzcie mi, o co tu chodzi? xD
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Spójrz na jego zatłuszczenie oraz znajomość organizmu, wie że może sobie na węgle na noc pozwolić. Być może jest to posiłek po jakiejś aktywności fizycznej, a wtedy śmiało każdy może dać węgle. A kolacja to nie to samo co posiłek od razu przed snem :)
Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2014-12-14 13:51:10
Zmieniony przez - OzzyMG w dniu 2014-12-14 13:51:10
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
To znaczy powiedział, że to jest ostatni posiłek w tym dniu, je go około godzine przed snem.
...
Napisał(a)
Są różne koncepcje.
Większość je fat+białko na noc.
To nie znaczy, że tak musi być... IMO nawet lepiej zjeść węgle wieczorem, gdy następnego dnia mamy rano trening.
Większość je fat+białko na noc.
To nie znaczy, że tak musi być... IMO nawet lepiej zjeść węgle wieczorem, gdy następnego dnia mamy rano trening.
...
Napisał(a)
Ja pije 70g vitargo na noc do białka, fatu nie daje. Rano też jem węgle, mimo że są teorie że jak ww na noc, to rano białko plus fat tylko. Nie ma żadnej różnicy w sylwetce, a lepiej się śpi.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!