puki co poczatkujacy ;D
...
Napisał(a)
gdzie moge dostac to cudo ... kaska jest nieistotna wlasciwie, no ale wiadomo zeby niebylo 200% ceny ;P jestem w stanie zapalcic 1usd za 1 tabl, a potrzebuje 300 tabl... moze ktos wie gdzie dostane oxy ??
puki co poczatkujacy ;D
puki co poczatkujacy ;D
...
Napisał(a)
Doping jest powszechnie stosowany w sporcie. Wynika to z różnych powodów. Jednak podstawą jest możliwość osiągnięcia zdecydowanie lepszego progresu w stosunku do tego, co moglibyśmy osiągnąć bez ich stosowania.
Jednym z bardziej rozpoznawalnych, a zarazem mającym najmniejsze skutki uboczne środków jest oxandrolone. Ma on silne działanie anaboliczne w stosunku do androgennego. W medycynie stosowano do w celu leczenia:
- osób chorych na AIDS,
- po oparzeniach,
- ciężkich wypadkach,
- operacjach,
- chemioterapii.
Z uwagi na to, że środek ten nie nadaje się do budowania dużej masy mięśniowej, łączony był z takimi związkami jak: Metanabol, Testosteron, Halotestin, czy Winstrol. Z reguły stosuje się go w celu uzyskania dobrej definicji mięśni i ich twardości. W czasie redukcji często łączony jest z Clenbuterolem.
Dawkowanie najczęściej spotykane to od 20 do 60 mg dziennie stosowane w 2-3 porcjach. Zazwyczaj stosowany jest przez 4-8 tygodni.
Oxandrolon SPA niestety jest praktycznie niedostępny i często podrabiany.

Jednym z bardziej rozpoznawalnych, a zarazem mającym najmniejsze skutki uboczne środków jest oxandrolone. Ma on silne działanie anaboliczne w stosunku do androgennego. W medycynie stosowano do w celu leczenia:
- osób chorych na AIDS,
- po oparzeniach,
- ciężkich wypadkach,
- operacjach,
- chemioterapii.
Z uwagi na to, że środek ten nie nadaje się do budowania dużej masy mięśniowej, łączony był z takimi związkami jak: Metanabol, Testosteron, Halotestin, czy Winstrol. Z reguły stosuje się go w celu uzyskania dobrej definicji mięśni i ich twardości. W czasie redukcji często łączony jest z Clenbuterolem.
Dawkowanie najczęściej spotykane to od 20 do 60 mg dziennie stosowane w 2-3 porcjach. Zazwyczaj stosowany jest przez 4-8 tygodni.
Oxandrolon SPA niestety jest praktycznie niedostępny i często podrabiany.

1
Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oryginału SPA nigdzie nie dostaniesz.A frajerzy tylko czekają na takich jak ty.Pamietaj o tym.
hihihi
...
Napisał(a)
Mam takiego lekarza co zalatwia ale gora 100tab na 2,3 miesiace. Bo z tym jest problem. Trzeba sprowadzac na import docelowy. I trzeba pisac specjalny wniosek do kasy chorych . Zanosisz wniosek z recepta do apteki i czekasz okolo 2 tygodni.A lekarze sie boja dawac bo to sprawdzaja w kasach chorych jak cholera. To niestety nie metka. A cena w aptece nie jest duza. Okolo 80zl za 100 tab. A dostac na czarnym rynku orginal jest bardzo trudno.
2
...
Napisał(a)
Dokladnie.Wyprodukowanie anavaru jest bardzo tanie a jego cena w aptekach bajeczna.
hihihi
...
Napisał(a)
300 tabletek to mało aby działało tak jak o nim piszą musisz brać ok 50mg/dz przez ok 7 tyg to wyjdzie ok 800tabl 2.5mg inaczej nie ma sensu w to wchodzić
1
...
Napisał(a)
Nieprawda. No chyba że to jedyny środek w cyklu, a do tego anavar raczej się nie nadaje. Ale jak łączysz z czymś to już 20-30mg daje wyraźną różnicę. Poszukaj chociażby cykli Maka - chłop jak szafa trzydrzwiowa (chyba ze 120 kilo) a jechał na 30 (w szczycie 40).
mafia.doping.full-hardcore.pl
...
Napisał(a)
Lucyper powiedz mi czy brałeś kiedyś oxandrolon czy powołujesz sie na dane z wyszukiwarki?
...
Napisał(a)
Ower a ty na co sie powołujesz?Na jakies wy***y anavaru?Wiesz co to jest 800 tabletek 17-alfa dla watroby?Zastanwiles sie co mowisz?
Gdzie sa danwi modowie tego działu?Burdel sie straszny zrobił.
Gdzie sa danwi modowie tego działu?Burdel sie straszny zrobił.
1
hihihi
...
Napisał(a)
bzdura chłopie poczytaj sobie jeszcze troche 99,99 typów wypisuje bzdury na tym forum biorąc za doświadczenie jedynie wyszukiwarke.oxe brałem nie raz i wiem jak działa nie kopiuje wypowiedzi innych i mam w dupie te sogi poprostu doradzam chłopakowi
1
...
Napisał(a)
To skoncz doradzac.Zreszta i tak nie kupi tyle oxy wiec nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Twoja oxa to wy***a ktora dała efekt placebo nic wiecej.
Twoja oxa to wy***a ktora dała efekt placebo nic wiecej.
hihihi
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!