Szacuny
75
Napisanych postów
14747
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
102587
Miał ktoś z tym doczynienia?Dodam,że na 100% jest tam coś działającego,ale raczej wątpliwe,żeby na cyklu redukcyjnym,po wrzuceniu Oxy,masa wzrosła o ok. 3kg.Sam nie używałem.Proszę o opinie a nie dywagacje.Pzdr.
Zmieniony przez - BodyLine w dniu 2007-11-03 15:29:27
Szacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Kilka lat temu miałem z tym do czynienia - nawet pisałem w którymś z postów. Niestety nie pamiętam spostrzeżeń odnośnie tego środka. Mogę zapytać kolegi - pamiętam który to na pewno brał - jeśli będzie pamiętał przekaże opinię.
Jeśli to coś wniesie do tematu (a wnioskuje po tym, że ostatnio pokazujesz środki uważane za dość niepewne) to oxys IP konkretna lipa, podobnie meta tbl (płyn w miarę czuć). Najdłużej i najlepiej z tej firmy trzyma się wins tbl - choć z wahaniami.
Szacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Stosował tą oxę przez okres 8 tygodni. W szczycie dawka 5-6tbl (nie pamięta dokładnie). Od 5 tygodnia dołożył wins inj 50mg/dzień i dopiero (jak twierdzi) przy tym połączeniu było elegancko. Siła mocno wzrosła / sylwetka nabrała suchego wyglądu.
Twierdzi, że na samym winku nie miał "czegoś takiego" jak na połączeniu tej oxy + wins.
Tyle udało mi się uzyskać odnośnie tego środka. BodyLine zaznaczam, że było to kilka lat temu - kiedy jeszcze IP reprezentowało sobą wyższe wartości.
Szacuny
1
Napisanych postów
15
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
103
witam zakupiłem oxandrolone firmy dynamic development laboratories co.,ltd. czy może ktoś zna tą firmę? czy to jakaś podróbka? czy może dobry produkt? thx a i czy oxa mocno przepływa i działa na nerki