...
Napisał(a)
mam pytanie co do tego srodka i do tej firmy duze przyrosty sa na nim ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Podjadam metke genesis i klepie az milo nie odczuwam roznicy , a zamienilem z razakiem bo mi sie skonczyl.
...
Napisał(a)
na przyrosty duze nie licz, raczej na przyrost sily. Gregor chyba kiedys ta oxe jadl i mówil ze dziala, teraz duzo wałów tego
...
Napisał(a)
wszystkie dostepne teraz na rynku produkty genesisa to walki, ostatnie serie genesisa juz sa po dacie tak wiec kondon jednym slowem, nie warte uwagi
Come ON !!!
...
Napisał(a)
wszystkie dostepne teraz na rynku produkty genesisa to walki
Dlaczego tak uwazasz?
Zmieniony przez - borad882 w dniu 2010-04-15 21:42:55
Dlaczego tak uwazasz?
Zmieniony przez - borad882 w dniu 2010-04-15 21:42:55
...
Napisał(a)
na oficjalnej stronce genesisa jest informacja. genesis jako firma produkujaca koks juz nie istnieje,funkcjonuja teraz jako Unigen i wydaja produkty pod ta wlasnie nazwa. wszystko z data od 1 listopada 2009 i dalej to niestety juz nie genesis, smutne ale prawdziwe, chociaz walki moze tez klepia

Come ON !!!
...
Napisał(a)
MEtka i oxa z genesisa oraz wino oral wszystko dziala dobrze- nie wazne ze klepane przez kogos innego wazne ze DZIALA, chyba ze ktos ma klepane w PL to jego pech:D
...
Napisał(a)
Ja mam jakos przed 1 listopada 2009 do 2013. I powiem ze meta klepie bardzo dobrze jak nalezy.
...
Napisał(a)
genesis to walek
Polacy ciagna to ze Slowacji, Czech i wciskaja to jako oryginal
wystarczy zobaczyc hurtowy cennik tego "genesis" i juz wiadomo, ze to gowno
Polacy ciagna to ze Slowacji, Czech i wciskaja to jako oryginal
wystarczy zobaczyc hurtowy cennik tego "genesis" i juz wiadomo, ze to gowno
...
Napisał(a)
To wlasnie placza najwiecej CI ktorzy mowia ze np za metke nie dadza 80zl czy iles bo oni chca miec wszyscy w cenie ruskiej mety ha tak samo z oxa wola kupic gowno za 200zeta niz normalna cene a potem placz i lament ze waly- jak chcesz jakosc to płać a nie pier.dolic!
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!