Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
150g bialka, 300g wegli, 25g tluszczy
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
oxandrolone 20mg ed - 2 miesiace
Cel cyklu
poprawa sily , wydolnosci , wytrzymalosci
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
oxandrolone 20mg ed - 2 miesiace
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
niski poziom tkanki tł
Stan zdrowia
bardzo dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
brak
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
110, 150,140
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
171
Witam, 2 miesiące stosowałem oxandrolone wraz z silnym spalaczem tłuszczu. Po tym okresie poczułem , że coś się dzieje nie tak. Odczułem brak motywacji i lekka depresje. Po wynikach tescia okazało się, ze jest lekko zanizony 2.27ng/ml a norma jest od 2.8. Zastanawiałem się czy ten ogolny stan byl spowodowany odstawieniem spalacza( meltdown vpx) czy zablokowaniem po oxie.
Postanowilem wziac HCG 500j e2d , łącznie 2000j. Badania w trakcie wykazaly, ze tesc podniosl sie do 6ng/ml. Dzis wypada mi wziąć pierwsza tabletke clomidu, ale chciałbym też najpozniej za tydzien ponowić 6tygodniowy cykl na oxie solo.
Co radzicie, czy odblokować się porządnie i zrobic przerwe? Czy po samym HCG moge znow brac oxe? Czy te zaburzenia mogły byc spowodowanem samym braniem spalacza?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106325
Napisanych postów
378355
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711692
ja bym wbił jeszcze z 5000 hcg i dalej wskakiwał na oxe nie me sensu brac kilka dni sermów i dalej wchodzić na saa i pamiętaj o tym ze oxa nie blokuje to jest tylko mit
Szacuny
17
Napisanych postów
650
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21508
podkreślam że oxa to nie cukierki, dziś odebrałem badania, próby wątrobowe mimo że leci UDCA, heparegen i ostropest na poziomie 100, lipidy zajechane totalnie a leci olej lniany 3 duże kieliszki dziennie, więc jak ktoś mi powie że oxa to jest lajcik to jest dla mnie kretynem, to że nie aromatyzuje i nie ma po niej strzała jak po mecie to nie znaczy że jest łagodniejsza dla organizmu, tyle w temacie, odpocznij trochę od tego orala, u mnie leci dawka 50mg a oxe mam shree
Szacuny
399
Napisanych postów
72270
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
304533
Utarło się tak z powodu stosowania jej u dzieci, jednak w naszej "branży" dawki są kilkudziesięciokrotnie wyższe. Nawet wodę można przedawkować więc to zrozumiałe.
Szacuny
17
Napisanych postów
650
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21508
to masz zdrową wątrobe :) ja alat 88 aspat Kolo 60 ale ja podczas brania oddałem krew, okres półtrwania to 8 godzin jakoś, więc jak zrobiłeś badania jak już oxy w tobie nie było to heparegen szybko zrobił robote, ostatnio kumplowi po mecie z alatu 250 heparegen w 2 tygodnie niecałe do normy zbił ładnie