Ich bin alladin
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
a gdzyby poszła to by sie zrobił krwiak jak kolega juz pisał, może jakaś gulka czerwona , i ręka by Ci troche odrętwiała w palcach z niedotlkenienia i niedokrwienia, a jak boli przy ćwiczeniach to na bank w 100% to nie to. odpoczywaj, smaruj i proś Kobiete o masaże:D
"nie siłą mięśni,wierz mi,myśle rozumem"
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
"Jedynym miejscem, gdzie sukces pojawia się szybciej niż wysiłek jest słownik"
zresztą gdyby żyłka pękła to na pewno by Cię nie bolały tylko przy napinaniu i ćwiczeniu z ostrym ciężarem, były by inne dolegliwości, daj spokuj z bicepsem na pewien czas.
Sorry, że wbije w temat, ale może tu mi ktos doradzi(nie chce nowego topiku tworzyć)robiłem ostatnio klatke, a następnego dnia triceps i biceps, zauważyłem że mam dziwne trzy czerwone kreski nad pachą na lewej rece, dowiedziałem się iż to sa rozstępy... czy możliwe że coś nie tak zrobiłe( odrazu zastrzegam że nie żarłem nic w stylu dopingu, a nawet kreatynki czy czegoś tam, sama domowa żywność-bo ja bym tak pomyślał o kolesiu któremu to sie przydażyło)
Licze na odpowiedź :od czego to, co to i jak temu zapobiegać?
Z góry dzięki
http://www.twojadieta.info/artykul/rozstepy/
natomiast jak sie tego pozbyc to na forum tyle było juz o tym ze lepiej nie pytaj jak nie chcesz byc opieprzony

https://www.sfd.pl/temat131700/
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."

pozdro
"Jedynym miejscem, gdzie sukces pojawia się szybciej niż wysiłek jest słownik"
Dziękuję za wypowiedzi uspokoiliście mnie, odpuszczę sobie biceps na ten tydzień, a co mi tam niech ma:)
Ich bin alladin
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ