Hej. Ostatnimi czasy zaczęłam się zastanawiać nad płatkami drożdżowym. Uwielbiam żółty ser, ale zdaję sobie sprawę, że zawiera duże ilości tłuszczów nasyconych, a ponieważ w mojej diecie często bywają sery typu camembert, feta lub orzechy no to mam ich już i tak dużo. Kiedyś słyszałam o płatkach drożdżowych , ale niezbyt przychylne opinie. Poszukalam niedawno i znalazłam tym razem dużo informacji o pozytywnym ich działaniu. To jak to w końcu jest? Zdrowe, niezdrowe ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Co chciałbyś uzyskać jedzą płatki drożdżowe bo nie sprecyzowałeś pytania?
...
Napisał(a)
Płatkami chcesz ser zamienić ?
Jak od czasu do czasu skubniesz kawałek drożdży to ok, mogą być w kostce nie płatkach.
Jak od czasu do czasu skubniesz kawałek drożdży to ok, mogą być w kostce nie płatkach.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!