Można je jeść?? Wiem że są bardzo przetworzone, ale nie ma w nich chemikaliów itp. To jest prawie sam grys kukurydziany, i ma dużo węglowodanów. Można zjeść na kolacje??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Lepsze owsiane ale jak owsiane Ci nie wchodza to jedz kukurydziane (albo musli).
Bardziej by pasowaly do sniadania niz kolacji, na kolacje zrob sobie lepiej bardziej bialkowy posilek
Bardziej by pasowaly do sniadania niz kolacji, na kolacje zrob sobie lepiej bardziej bialkowy posilek
...
Napisał(a)
na kolacje raczej nie, lepiej jakieś białko. No chyba, że lubisz sie zatłuszczać 

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
nie no gruby nie jestem, i suchar też nie. Jestem raczej optimum. Z doświatczenia moge powiedzieć że ciężko mi jest przybrać tłuszcz, więc moze nic sie nie stanie jak wszamam :)
...
Napisał(a)
owsiane najlepsze
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
Możesz sobie kupić jakąś mieszankę płatków. Np. płatki musli tropikalne lub tradycyjne. Jak będzie ci pasować to możesz kupić poszczególne składniki oddzielnie np. płatki owsiane trochę kukurydziane, rodzynki jakieś kandyzowane owoce... i je pomieszać i wtedy wyjdzie taniej.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!