Witam, jestem tu nowy i już na początku zaznaczę, że dopiero zaczynam ćwiczyć na siłowni i w ogóle nie znam się na dobieraniu odpowiedniej diety itp, ale do sedna: Wiele się ostatnio nasłuchałem sprzecznych rzeczy na temat dodawania mąki bądź płatków owsianych do takich rzeczy jak np. omlety/placki. Które z wyżej wymienionych składników będzie dla mnie lepsze/zdrowsze? Prosiłbym o uzasadnienie odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeżeli mąka np razowa typ 1850+ to obojętne, natomiast jeżeli tradycyjna mąka (typ ~450) to zdecydowanie płatki owsiane (zawsze je możesz zmielić na mąkę). A dlaczego? Z tego względu, że płatki owsiane i mąka np razowa 1850+ są produktami zdecydowanie mniej przetworzonymi... masz tu fajny link z wyjaśnieniem ocb z typem mąki : http://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=998
...
Napisał(a)
mąka jest całkowicie zbędna do robienia płatków owsianych i omletów
ZAJRZYJ DO DZIAŁU KUCHNIA
ZAJRZYJ DO DZIAŁU KUCHNIA
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!