Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
66
Siema.
Mam 18 lat, zainteresowałem się treningiem p90x, podobno przy dobrej diecie można uzyskać znaczną poprawę, a do tego można go wykonywać w domu. Znalazłem program Classic na stronie, ale nie mam pojęcia jak zacząć, skąd wziąć ile dane ćwiczenie ma trwać i jak je wykonywać? Czy p90x naprawdę jest takie dobre, czy lepiej stosować starą dobrą A6W?
Liczę na Waszą pomoc!
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90343
"starą dobrą A6W", a kto ci powiedział, że to niby dobre?
P90X, to seria filmików. Na luzie do ściągnięcia z neta, tam wszystko jest wytłumaczone.
Chcesz gotowy, długofalowy plan, który poprowadzi Cię za rączkę? Proteo System z książki Oliviera Lafaya. Również do pobrania z neta, lub kupienia w najbliższym empiku. ;p
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
66
Kulturysta, który chodził razem ze mną na treningi boksu bardzo zachwalał, do tego opinia w internecie też jest nie najgorsza ;).
Na tych filmikach jest wyjaśniona długość/ilość powtórzeń danych ćwiczeń, czy to muszę sam jakoś dobrać? Jak w ogóle ocieniasz P90X-warto?
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
66
Pozwoliłem sobie ogarnąć troche Twoje tematy i widze, że się w tym orientujesz. Co byś polecił konkretnie na rzeźbę klatki i brzucha? Mam hantle regulowane z obciążeniem do 40, wieem, że bez diety ani rusz, ale musi być konkretna dieta, czy wystarczy unikać częstego złego jedzenia?
Szacuny
50
Napisanych postów
12867
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
90343
Jeżeli to do mnie to "mr obvious". To dla Ciebie, to chyba takie obvious nie jest, skoro nie potrafisz poprawnie używać terminów. Chcesz się wyrzeźbić, a nie chcesz nabrać masy. Czyli, przy Twoim stażu, chcesz się po prostu wyciąć do kości... Genialny pomysł.