
PAM cooking spray
Opis
Nie od dziś wiadomo, że tłuszcze zawierają do 2 razy więcej kcal od białek czy weglowodanów. Teraz jest na to sposób. Dzięki olejowi PAM, możesz przyrządzać ulubione potrawy bez strachu o Swoją figure. Używaj Pam przez 1 miesiąc i smaż swoje najlepsze potrawy jak do tej pory, a na pewno zobaczysz różnice przed lustrem. Od dziś nie musisz wybierać pomiędzy dobrym smakiem a piękną figurą.
PAM- Bezkaloryczny preparat do smażenia w sprayu. Zastosowanie: do smażenia mięs, ryb, jajek, grilowania.
WAŻNE! Strumień musi być rozpylany w tej samej linii, w której znajduje się czerwony punkt u góry puszki.
Skład: olej rzepakowy, etanol, lecytyna sojowa, gaz nośny.
Porównanie PAM z innymi tłuszczami kulinarnymi:
Tłuszcz Kalorie
PAM (1porcja) 1.00g 9.00 kcal
Masło/Margaryna (łyżka stołowa) 11g 100 kcal
Olej (łyżka stołowa) 14g 120 kcal
Zalecane dawkowanie
Rozpylać około 1/3 sekundy na zimną patelnię lub inne naczynie z odległości ok. 15 cm. Można spryskać produkt surowy i obtoczyć go w przyprawach. Przed użyciem wstrząsnąć.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Pam cooking spray
Porcja 0,27g
Ilość porcji w opakowaniu 529
Opakowanie 170g
Zawartość jednej porcji zaw:
Tłuszcz 0g
Cholesterol 0g
Sód 0g
Węglowodany 0g
Białko 0g
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/