Witam. Postanowiłem zakupić paralizator. Pałkę teleskopową już mam (esp 23" hartowana) i gaz pieprzowy żelowy to tylko do kompletu brakuje paralizatora. Zależy mi na mocy. Czytałem, że te paralizatory są nic nie warte, bo bardzo słabo działają tzn. trzeba przytrzymać około 4sekund przy ciele napastnika żeby już coś poczuł, a w tym czasie przecież napastnik może nam baaardzo dużo zrobić. Więc czy warto kupić paralizator? Zastanawiałem się nad takim http://www.antybandyta.pl/paralizator-antybandyta-esp-power-max-500-p-118.html
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
A co sądzicie o takim sprzęcie Phazzer enforcer - oczywiście nie mam zamiaru go kupować, bo cena powala, ale ciekaw jestem czy coś takeigo jest skuteczne. Na jakim dystansie? Co w przypadku gdy nie trafisz tym kablem czy czym to strzela?
...
Napisał(a)
jak już tyle kasy masz to taser sobie kup 

"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
już wpierwszej sekundzie zapomni jak ma na nazwisko
Opiates for lunch, barbiturates for dinner
...
Napisał(a)
Czyli ten paralizatorek jest wart swojej ceny i na pewno powali przeciwnika na ziemię :D. W sumie... pół miliona Volt już robi robotę :).
...
Napisał(a)
Ale to nie zależy od poziomu naładowania baterii? Może po prostu już na filmie baterie były rozładowane i słabą moc ten paralizator miał. Czyli poniżej 2tyś. zł nie ma co kupować paralizatora? Tak jak wspomniałem. 2tyś na pewno nie wydam, a taser nie jest mi potrzebny :). Chciałem mieć coś pod ręką w miarę taniego i dobrze sprawującego się, ale jak widać nie mam na co liczyć :(.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Chętnie bym się wybrał na takie szkolenie, ale jak by było bliżej mnie... Jakoś mi się nie widzi żeby przez pół Polski jechać :(.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!