Szacuny
23
Napisanych postów
2935
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14118
WITAM MOJE PYTANIE NIETYPOWE. ZAUWAŻYŁEM ŻE CORAZ CZĘŚCIEJ MOŻNA USŁYSZEĆ O PASZY. LUDZIE ZACZYNAJĄ GADAĆ ŻE TO WPIERNICZAJĄ I SAM DOSTRZEGŁEM ŻE KURDE ZACZYNAJĄ BYĆ CORAZ WIĘKSI CZY TO MOŻLIWE BY JEDZĄC PASZĘ DLA ZWIERZĄT PRZYBRAĆ TAK ZNACZNIE NA MASIE?? TO DAJE SIĘ ZWIERZĘTOM BY NABRAŁY MASY MIĘŚNIOWEJ I ZWIERZĘTA ROSNĄ PO TYM MASAKRYCZNIE. MIELIŚCIE Z TYM DO CZYNIENIA? PYTAM TYLKO TYCH KTÓRZY WIEDZĄ O CO BIEGA I CHCA SIĘ PODZIELIĆ SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI NIE CHCĘ TUTAJ ŻADNYCH DOMYSŁÓW TYPU " MOŻLIWE" "NIE WIEM" I TAK DALEJ. NIE WIESZ.... NIE PISZ
POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDŹ
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
Szacuny
23
Napisanych postów
2935
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
14118
Do osób idiotycznymi wypowiedziami --> postaram się o skasowanie waszych wypowiedzi.
Post ma charakter informacyjny, gdybym napisał-> post dla błaznów którym się nudzi i nie maja co robić to mogą popisać głupoty to mogli byście się wypowiedzieć.
booolooo-- nie tego dotyczy pytanie. Tak wiem bo przestudiowałem skład takiej paszy i wiem że jest kilka rodzajów nie będę wypisywać tego wszystkiego.
Sogi wlazły tylko dla osób z normalnymi wypowiedziami. Wiem że pasza daje na pewno jakieś rezultaty. Kiedyś też słyszałem że ludzie to żarli i efekty były jak wyżej słusznie napisaliście dawniej fundusze były ograniczone.
Może nie jest to najlepszy sposób na zdrowe jadło ale teraz nic nie jest zdrowe. Wszędzie wpierniczamy bakterie i wirusy a jak nie to je wdychamy i każdy to wie gdy zagłębimy się w temat.
Przeszperam forum bo wcześniej przegrzebałem sporo na googlach ale nic konkretnego nie znalazłem było kilka postów że mieszano paszę z suplami i dawało to efekty ale jakie to nikt zbytnio nie pisał szczegółów.
dzięki i pozdro
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
Szacuny
4
Napisanych postów
141
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1801
kupę lat temu, jak jeszcze nie miałem pojęcia o jakichś ćwiczeniach to obiło mi się to o uszy, coś że ludzie żrą takie rzeczy + makaron + 'zimnioki' i niby coś w tym może być. W każdym razie niepotwierdzam, jedynie uważam to za prawdopodobne
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
Zacznij od zrodla? Wiesz w ogole z czego robiona jest pasza dla np. trzody chlewnej? No ja dokladnie nie wiem, ale ogolnie tak: to jest srutowane zboze (rozdrobnione) i dodatki wzbogacajace - najprostsza pasza praktycznie. Przeznaczone to jest dla zwierzat, nie dla normalnych ludzi. Lepiej wziac sie za sprawdzony ryz i cycek kuraka.
Dosc niedawno nawet byl podobny temat...
Szacuny
9
Napisanych postów
633
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5111
Przed tym jak odżywki stały się tak popularne a dostęp do nich i do koksu mieli tylko wybrani pasza dla zwierząt szła w ruch i to było czymś normalnym..
Sam słyszałem o wielu takich przypadkach,znam ludzi co to wcinali lata temu i z nimi nadal wszystko ok!
Dobry Prowit lepszy od Gainera
"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"