...
Napisał(a)
Od razu przepraszam, że nowy temat, ale stary mi zamknięto. Ostatnio poszukiwałem kontaktu do sklepów na Pomorzu. Konkretnie chodziło o Elbląg, według mojej wiedzy ze zlikwidowanym PBC w LeClearcu oraz Gdańsk. Z Gdańskiem sobie poradziłem, ale poinformowaliście, że na Hetmańskiej 11-13 w Elblągu jest PBC. Pytanie brzmi - czy każde PBC jest oznaczone charakterystycznymi barwami zieleni, logiem, a w środku dominują produkty Olimpu/Bx? Do tej pory byłem tak przyzwyczajony - np. w Gdańsku tak jest, widać na fotkach. Sęk w tym, iż podobno w Elblągu jednak PBC, tak rozumianego nie ma, a w tym miejscu znajduje się sklep sportowy, który ma bardzo ubogą ofertę odżywek w ogóle, a Olimpa tym bardziej, bo mają też produkty Treca i HiTeca. Natomiast ilość tak biedna, że ułamek tego co było za czasów Mistrza Świata w LeClearcu. Nie mówiąc o Gdańsku. Pytanie o to oznakowanie jest dla mnie o tyle ważne, iż osoba którą wysłałem na zakupy być może nie zauważyła, źle trafiła, tudzież z innych przyczyn nie przyniosła mi tego, po co ją wysłałem. Zwykle PBC z daleka widać, a tu... zonk.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Wiad
temat poruszany wielokrtonie w wątku o Perfect BOdy Center
na bank ten punkt w Elblągu ,o ktorym piszesz będzie jeszcze zmieniał "barwy klubowe" na PBC.
Tak sie składa ,że znam właściciela i jest to firma od dobrych kilkunastu lat wiązana z Olimpem a przejście do PBC to juz tylko formalność i tak naprawde zmiana szyldu- bo do sieci PBC należy od jakiegoś czasu.
temat poruszany wielokrtonie w wątku o Perfect BOdy Center
na bank ten punkt w Elblągu ,o ktorym piszesz będzie jeszcze zmieniał "barwy klubowe" na PBC.
Tak sie składa ,że znam właściciela i jest to firma od dobrych kilkunastu lat wiązana z Olimpem a przejście do PBC to juz tylko formalność i tak naprawde zmiana szyldu- bo do sieci PBC należy od jakiegoś czasu.
"Cowards die many times before their deaths,The valiant never taste of death but once"
...
Napisał(a)
kieruje sprawę dalej do tego wątku
https://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s6699.html#eot
potwierdzam info Valianta i temat zamykam .
https://www.sfd.pl/PERFECT_BODY_CENTER_nowy_wymiar_sieci_handlowej-t468793-s6699.html#eot
potwierdzam info Valianta i temat zamykam .
Poprzedni temat
Kre-alkalyn dawkowanie w/g masy ciała
Polecane artykuły