Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
21
Napisanych postów
213
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7267
Waga: 84
Wzrost: 178
Obwód ramienia: 42
Obwód klatki: 116
Obwód uda: -
Obwód talii: 92
Staż na siłowni: 11
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy): białko-226, tłuszcze 47, węgle 292
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 8-9 środki: meta,prop,wino,npp,superka, tren
Opisz swój plan treningowy: trening 4-5 razy/tydzień
Cel cyklu: redukcja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia: prop+tren+master 1 dzień
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej): -
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): do tycia
Stan zdrowia: dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie ma
PPM (podstawowa przemiana materii): średnia
Zmieniony przez - niuiek w dniu 2017-05-31 23:22:05
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
badania zrób trzeba mieć pewność że jest git, prolaktyna estradiol, ale prolka leży pewnie skoro dawałeś cabaser. Możesz zacząć już podawać hcg, bo ze 15/20 koła trzeba podać. Bij 2500 e3d i dawaj symex aż do końca hcg, potem odstaw. 3dni po ostatnim hcg daj 4dni po 2 tab cloma, dalej zejdź na 1tab przez około 25dni, pod koniec możesz zbadać lh i fsh czy ruszyło jak będzie marnie to kontynuujesz podawanie cloma.
Szacuny
21
Napisanych postów
213
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7267
Tydzień temu odstawiłem t3 z novo, przesadziłem chyba z dawką bo wcześniej brałem z uni i wydawało mi się że to jest to samo i chyba mam problem... Czuję tarczycę czasami i w tym czasie zawroty głowy, że muszę usiąść odpocząć. W sumie dlatego odstawiłem bo się przestraszyłem... złe samopoczucie mam do dzisiaj kilka razy dziennie.
Zrobić tsh, t3 czy jeszcze za wcześnie?
Codziennie zastanawiam się czy nie mam jakiś powikłań po t3.. może warto udać się do specjalisty?