Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
336467
wrzawa33 Właśnie dlatego przytoczyłem zawody które widać na zdjęciu przeze mnie wklejonym,ponieważ tam z założenia powinno być zatrzymanie a.....w rzeczywistości wielu zawodników wykonywało i zaliczało bój z niezbyt wyrażnym lub praktycznie żadnym zatrzymaniem.
Proponowałbym tylko pierwszą dziesiątkę w każdej kategorii wagowej,a równolegle OPEN Wilksem do 20-ego miejsca
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
336467
Możemy założyć temat,który będzie ,,zamknięty,, czyli bez możliwości komentowania. Bo podejrzewam że dość szybko zaczęłyby się teksty o dopingu,sposobie sędziowania itd,itp... A nas to nie bedzie interesowało,wynik,nazwisko i tyle...
Jak bedziesz chciał zaktualizować listę,otworzę temat...lub sam dodam
Myślałem kiedyś nad takim rankingiem ,ale tylko z potwierdzeniem filmem...wtedy wszyscy będą mogli sami ocenić poprawność boju według przyjętych kryteriów.
Szacuny
46
Napisanych postów
502
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6919
wtedy beda musialy byc 3 rankigi czyli IPF, Federacje i kowbojskie zawody odbijane bo zacznie sie ze ten na palcach wyciska, a ten glowe oderwal itd. chociaz jak dla mnie wyniki z zawodow odbijania nie powinny byc brane wcale pod uwage. brrr jak mnie to irytuje no :D prawie tak irytuje jak sami goscie specjalni mistrzowie swiata i wszechswiata sami w kategorii ktorzy zdobywaja tytul za sam fakt ze sie zglosili a potem na tym zeruja. wiem nie na temat ale dzis mnie znow to uderzyło kiedy przeglądałem facebooka kuźwa :D no i może też ranking EQ ? :P
Szacuny
46
Napisanych postów
502
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6919
tylko tak jak pisałem, zaraz sie podniosą głosy że na palcach to sie miliard wiecej wyciska :D juz to slyszalem pare razy, czyli dla Raw wyniki z IPF i z Ligi tak jak pisalem bo np w federacjach jest tylko komenda gora i stojak bez startu
Szacuny
35
Napisanych postów
2738
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21181
3 komendy , wiadomo Liga , ale tez sa i federacje jak GPC ktore maja tez 3 komendy , nieoderwany tylek i zakaz wybijania z klatki jak to ma miejsce w WPC z tego co sie orientuje.
W sumie najbardziej obrazowe i miarodajne jest RAW, bo w EQ to kto wkoncu podnosi , "podnosnik" czy czlowiek...