Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
No dobra - macie jakies osiagniecia w Ping-Ponga ??
Moze zaczne od moich smiesznych osiagniec
- najlepszy w klasie ( moze szkole ??? - gimnazjum )
- dzis bylem na turnieju u ojca w pracy - kamieniołomie - byly rozgrywki - na 16 zawodnikow zajałem 6 - mysle ze to dobre miejsce.
Szukam jakiegoś dobrego FTP, z którego można zassać FULL gry - to AKTUALNE.
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18798
Ludzie schodze z ceny do 100 zl za cala rakietke !!!
Przypominam
tackfire special 100 zl nowa w sklepie uzywana 2,5 miecha
sriver el 90 zl w sklepie uzywana 5 miechow w b dobrym stanie
deska lucjan blaszczyk off (bez zadnych + i - sprawdzilem wlasnie )
Jak bedzecie zainteresowani do dam skany rakiety)
Szacuny
6
Napisanych postów
528
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7749
ha ma w piwnicy stół i kiedys z kumple graliśmy prawiecodziennie az w szkole biliśmy all i tylko on dla mnie a ja dla niego liczyliśmy sie jako przeciwnicy . ale teraz juz nie rgam tez
Pannowac nad sobą - to najwyższa władza.
Allach wziął różę, lilię, gołębicę, węża, trochę miodu,
jabłko z Morza Martwego i garść pyłu.
Kiedy spojrzał na mieszankę, zobaczył kobietę.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
też grałem w ping-ponga. do dzisiaj mam stół w garażu i lubie se od czasu do czasu popykać- tenis stołowy to świetny sport. moim największym i jedynym sukcesem jest tytuł najlepszego gracza w gimnazjum nr 1 w jastrzębiu zdroju.
Szacuny
0
Napisanych postów
82
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
966
witam
mialem 5 miejsce w mistrzostwach szkoly ale to bylo dawno w podstawowce i dawno temu nie gralem no chyba ze z kumplami ale tak ogolnie to moze jakbym troche pogral forma by wrocila hehe ale nie ma gdzie grac
Szacuny
7
Napisanych postów
212
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7535
ja ten sport trenuje i czasem cos sie uda zdobyc! jestem dwukrotnym wicemistrzem swojego miasta CHORZOWA kiedys bylem 3 na mistrzowstwach slaska! i turniej miast! bywalem tez 3 lub 4 w kilku edycjach grand prix slaska! ja jestem z siebie zadowolony i trenuje raczej dla przyjemnosci! zachecam do tego sportu!!!!!!
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18798
Ja mam do sprzedania deske razem z gumami . Deska blaszczyk off+ - cena nowej ok 130 zl stan idealny czarna guma - tacfire special 2,1 , czerwona sriver el . Gumy uzywane od maja do listopada , od listopada leza nieuzywane - stan bdb bez zadnych rys . Jak ktos bedzie chetny to ponizej 150 zl nawet moge ja sprzedac . W sklepie bedzie to ok 320 zl calosc jak chcecie nowe kupic . Dolacze jeszcze pokrowiec jooli .
"Własciwością człowieka jest błądzić , głupca - w błedzie trwać"
" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "