Szacuny
106291
Napisanych postów
378302
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711543
Potrafisz czytać co napisałem? Napisałem że na mnie nie działa jak i na tysiące osób które mają poważniejsze problemy ze snem, leżałem nawet w klinice snu na badaniach a ty mi wyjeżdżasz z melatonina. Poczytaj ile osob cierpi na bezsenności, a później
zapytaj lekarza czy melatonina pomoże.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Ja też pierwszy raz, a pewnie też mało ludzi w ogóle miało z tym styczność, bo po co szukać nie wiadomo czego jak wszystko jest dostępne od naszych firm.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12443
Napisanych postów
161889
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240247
obecnie jest dosc modne produkowanie supli prozdroowtnych, wiec jak komus zalezy an tym, aby marka istniala, to powinien trzymac pzoiom, i tak najprawdopodobniej jest to po prostu kolejny brand, a nie producent posiadajacy wlasne zaplece produkcyjne
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jadłem i jem dalej bo na portalu aukcyjnym mają bardzo dobre ceny na tą markę. Zajadam melatonine 12mg na pastylkę, coś wspaniałego pastylka malutka bardzo szybko sbsorbująca bez porównania do innych produktów i co najlepsze wychodzi najtaniej na całym polskim rynku. Do tego próbowałem jeszcze DHEA również najtaniej i też działanie rewelacyjne czyli po prostu działało :) PzDr