Witam chciałbym się wziąć za ćwiczenia . Jestem początkujący potrzebuję planu ćwiczeń na atlas Hertz Maximus 3 stanowiska . Mam 16 lat , 175 cm wzrostu i 60 kg . Zakupiłem atlas i chciałbym mieć jakiś plan ćwiczeń . W tygodniu mam 2 treningi piłkarskie jestem wysportowany i mam szczupłą sylwetkę.Chodzi mi o wszystkie ćwiczenia jakie mogę wykonywać na tym atlasie po ile serii i , że np. Pon-klatka,przedramienia Czw-barki
,plecy Pt-biceps,triceps,nogi coś w tym stylu dobrze się nie znam więc proszę o poradę co w jaki dzień i po ile serii mam wykonywać i jakie ćwiczenia. Jakie mam posiłki spożywać. Bardzo proszę o waszą pomoc , żeby mój trening był dobrze zaplanowany . Posłucham również waszych propozycji . Na razie mam możliwość ćwiczeń na samym atlasie . Pozdrawiam
,plecy Pt-biceps,triceps,nogi coś w tym stylu dobrze się nie znam więc proszę o poradę co w jaki dzień i po ile serii mam wykonywać i jakie ćwiczenia. Jakie mam posiłki spożywać. Bardzo proszę o waszą pomoc , żeby mój trening był dobrze zaplanowany . Posłucham również waszych propozycji . Na razie mam możliwość ćwiczeń na samym atlasie . Pozdrawiam