Wcześniej Ovi fakt że poszło chyba 30.000 ogólnie albo i więcej ale już jest wszystko w widełkach ,zaraz będzie szedł clom w odstawkę
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4619429
vinyl1981
Z Malaya biorę propa strasznie boli dupa z 3 dni po strzale, po propie z Galenika nie mam takich objawów ale działa
arek.z90vinyl1981
Z Malaya biorę propa strasznie boli dupa z 3 dni po strzale, po propie z Galenika nie mam takich objawów ale działa
To jednak zalezy od osoby. Ja wbilem paczke propa Malay potem zmienilem na Balkan i zaden nie bolal, ale bije tylko w uda.
OnGear
Wojmirdmq92@wojmir chcesz to wysle ci pake za darmo sobie przetestuj. W tym roku 2 osoby ściągnąłem na Ovi z bomby kolejny jest w w trakcie na hcg i moge pokazac badania testa
W zeszłym roku 4 osoby tez odblokowalem na ovi. Wole pregnyl ale za ta cene co jest to
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-03-21 07:31:52
Biłem długo ovigil, też "badałem jak inni, estro wywalało, przy dużych dawkach jaja puchły" Wszystko jak u innych, dziw, że kiedy się schodzi z bomby na odblok, to przestaje działać. Zresztą to nie jest rHCG, tylko HCG, ciekawe skąd shree ma mocz ciężarnych kobiet, trzymają kobiety w klatkach, buhaj gania i ładuje w glory hole hurtowo, czy chodzą po ulicy i od kobiet z brzuchem zbierają mocz?
Nie znam nikogo kto się odblokował na shree, mowa o osobach, które jakiś czas siedzą na bombie, a nie po 16tyg. Ja tam w dupie mam, 3paczki ovi zamiast 1 pregnylu nadal mnie nie przekonuje.
dmq92Wojmirdmq92@wojmir chcesz to wysle ci pake za darmo sobie przetestuj. W tym roku 2 osoby ściągnąłem na Ovi z bomby kolejny jest w w trakcie na hcg i moge pokazac badania testa
W zeszłym roku 4 osoby tez odblokowalem na ovi. Wole pregnyl ale za ta cene co jest to
Biłem długo ovigil, też "badałem jak inni, estro wywalało, przy dużych dawkach jaja puchły" Wszystko jak u innych, dziw, że kiedy się schodzi z bomby na odblok, to przestaje działać. Zresztą to nie jest rHCG, tylko HCG, ciekawe skąd shree ma mocz ciężarnych kobiet, trzymają kobiety w klatkach, buhaj gania i ładuje w glory hole hurtowo, czy chodzą po ulicy i od kobiet z brzuchem zbierają mocz?
Nie znam nikogo kto się odblokował na shree, mowa o osobach, które jakiś czas siedzą na bombie, a nie po 16tyg. Ja tam w dupie mam, 3paczki ovi zamiast 1 pregnylu nadal mnie nie przekonuje.
Kazda z osob o ktorych pisze byla minimum rok na bombie. Wiekszosc z tych odblokow to poprawka po jednym takim u mnie z miasta kulturysty co robi odbloki bez badan.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-03-21 12:32:09
Koks1000dmq92Wojmirdmq92@wojmir chcesz to wysle ci pake za darmo sobie przetestuj. W tym roku 2 osoby ściągnąłem na Ovi z bomby kolejny jest w w trakcie na hcg i moge pokazac badania testa
Kazda z osob o ktorych pisze byla minimum rok na bombie. Wiekszosc z tych odblokow to poprawka po jednym takim u mnie z miasta kulturysty co robi odbloki bez badan.
Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-03-21 12:32:09
ale on jest bardziej przekonywujacy bo ma opanowane znaki interpunkcyjne do perfekcjii
wszyscy gadaja ze dziala ten ze nie dziala...sam przeciw wszystkim...
naczelny k***a rozkminiacz wie kto jest dillem kto nie kto po co chwali a czemu nie chwali
nie dziala Ci to bij pregnyl i wszystko zbedna gadka...
Nasz sklep
Mega promocja