Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4953461

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 426 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21113
Novus i swiss też pimpowany na fb i ciekawe czy działają te Laby

marsaw

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 572 Napisanych postów 1289 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27000
marsaw801
Novus i swiss też pimpowany na fb i ciekawe czy działają te Laby

Zależy który swiss

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 483 Napisanych postów 628 Wiek 46 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3450
Ktory lab nie promuje sie w necie reklama dzwignia handlu od zawsze to oczywiste przeciez dyskusja w tym kierunku nie ma sensu nawet, Novus Labs jest dobry bije po mojej okolicy lata i dobre opinie zbiera
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5627 Napisanych postów 4494 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26186
e-lite
Michass90
Ale serio po co pytac o nowości gdzie wyjda 1 czy 2 partie dobre ( o ile jesli tak bedzie ) jak sa pewne : Androchem , Panax , Ions itp

Januszek musi przyoszczędzić dyszkę %)

A później narzekanie że nie działa

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6626 Napisanych postów 16729 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399183
JurnyDziadek
Ktory lab nie promuje sie w necie reklama dzwignia handlu od zawsze to oczywiste przeciez dyskusja w tym kierunku nie ma sensu nawet, Novus Labs jest dobry bije po mojej okolicy lata i dobre opinie zbiera

dokladnie, przeciez tutaj tez niektore laby sa pimpowane od lat tutaj mozna ale na fejsbuku juz nie kazdy lab kiedys zaczynal i kazdy dil czy tam kucharz, chcial zgonic i zarobic, przeciez o to w tym wszystkim chodzi...

dla mnie tylko dziwne to, ze jeden lab, nagle z dnia na dzien jest wszedzie i jeszcze te cenniki na priv, to jest w ogole dramat

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 6/22/2023 11:58:29 AM
4

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4730 Napisanych postów 5689 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52751
Tak, bo nie "potrafią w reklamę". Nachalna reklama i wciskanie się na siłę we wszystkie zakamarki ma odwrotne do zamierzonych skutki. Bo top jak ciągłe wydzwanianie z fotowoltaiki o każdej porze dnia i nocy. A jeszcze jak się nieudolnie pimpuje, ciągle jakiś janusz zapytuje o nowy lab, a drugi nowy józek mu odpowiada, że legit, zaj**ioza itd., to już w ogóle... jest taki fajny mem obrazujący ten marketing na forum - małpy, nigdy się nie nauczą
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1219 Napisanych postów 2027 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54582
Psycho Dad
Tak, bo nie "potrafią w reklamę". Nachalna reklama i wciskanie się na siłę we wszystkie zakamarki ma odwrotne do zamierzonych skutki. Bo top jak ciągłe wydzwanianie z fotowoltaiki o każdej porze dnia i nocy. A jeszcze jak się nieudolnie pimpuje, ciągle jakiś janusz zapytuje o nowy lab, a drugi nowy józek mu odpowiada, że legit, zaj**ioza itd., to już w ogóle... jest taki fajny mem obrazujący ten marketing na forum - małpy, nigdy się nie nauczą

To wina stereotypu że koksiarze to bezmózgi i będą łykać i wierzyć we wszystko

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
lordknaga
JurnyDziadek

dokladnie, przeciez tutaj tez niektore laby sa pimpowane od lat tutaj mozna ale na fejsbuku juz nie kazdy lab kiedys zaczynal i kazdy dil czy tam kucharz, chcial zgonic i zarobic, przeciez o to w tym wszystkim chodzi...

dla mnie tylko dziwne to, ze jeden lab, nagle z dnia na dzien jest wszedzie i jeszcze te cenniki na priv, to jest w ogole dramat

Nie ufam labom które nachalnie reklamują nielegalne środki farmaceutyczne w takim miejscu jak Facebook czy inne tego typu serwisy, to Polska nie RPA, pokaz mi który z labow będących na rynku od lat zaczynał w mediach społecznościowych :)

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2023-06-22 14:14:50

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6626 Napisanych postów 16729 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399183
Arkus P
lordknaga
JurnyDziadek

Nie ufam labom które nachalnie reklamują nielegalne środki farmaceutyczne w takim miejscu jak Facebook czy inne tego typu serwisy, to Polska nie RPA, pokaz mi który z labow będących na rynku od lat zaczynał w mediach społecznościowych :)

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2023-06-22 14:14:50

ja na tych koksiarskich grupach juz nie siedze - wyroslem z tego, jak jeszcze siedzialem, to pamietam ze reklamowali duzo dna tylko z poprzednia nazwa, nie pamietam jaka byla, chyba tez cos krotkiego z x w srodku? napewno ktos napisze, pamietam tez andro bylo grubo reklamowane ale jak juz bylo troche na rynku, tutaj mi pisal gosc(z uk) i na ig, ktory jest na tym forum a przynajmniej byl melie swego czasu tez reklamowali, tutaj do dzisiaj sa pytania o ten lab, i imo dalej trzyma dobry poziom sam z fb zlapalem zrodelko jak nie mialem dojscia do bioniche, ktorego uzywalem dobre 2 lata i tez jak sie okazalo, chlop siedzi tutaj na forum i jest aktywny. teraz pewnie napiszesz komus na fb to odrazu na ruski komunikator trzeba wbijac.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
Lordzie tylko ja nie mówię o grupach, bo to inna sprawa, grupa to coś jak forum, w tym ze tam są dile i się komunikują w bardziej rozważny sposób to jest wiadome i oczywiste ;)

ja mówię o labach które mają wykupiona reklamę na Fb która się wyświetla cyklicznie przypadkowo każdemu ;) to nie jest normalne w przypadku takiego towaru, one są i zaraz ich nie ma, co też nie jest dziwne, takim nikt dobrze obeznany w temacie nie zaufa
1

Brak podpisu

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły