Szacuny
0
Napisanych postów
130
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
717
mam zbyt mała wiedzę na temat przypraw które mogę używać na redukcji ,na masie pozwalałem sobie na więcej więc teraz jem co wie że mogę na redu ,trzymam się twardych zasad ,czekam na propozycje i madre sugestie jakie przyprawy ,w tej chwili przyprawy które stosuje to :pieprz,papryka,kurkuma,bazylia,oregano,żanych słonych dodatków (przyprawa do kurczaka) z sola też się ograniczam ,wczoraj przeczytałem u kogoś w temacie ze na redę mała łyżkę soli warto dorzucić.Co do nabiału i obecnie jego braku w obecnej diecie pewna kwestia dla mnie się wyjaśniła ,dzięki za sprostowanie.
Mówiąc twarde zasady nie mam tu na myśli co przeczytam w gazecie to stosuje ,mam tu na myśli zasady i sposoby które wypracowałem sobie przez czas jaki już uprawiam ten sport ,wiele rzeczy wyjaśniałem metodą prób i błędów jak większość pewnie osób.
Zmieniony przez - budzian1991 w dniu 2013-07-13 20:43:50
Szacuny
13
Napisanych postów
627
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
9805
Chyba <10 ;p. Przypraw nie ma sensu wliczać. Ja zauważyłem na tym forum że wiekszosc wlasnie mysli ze jedynie przez jedzenie piersi i ryzu sie rosnie, a na redukcji nie mozna dodac zadnych sosow przypraw.
Szacuny
1
Napisanych postów
1274
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12706
dobrze napisałem x>10, ze x jest większe od 10 czyli przyprawy maja do 10kcal przyprawy a nawet te sosy z proszku to takie ilości kcal że spalić je można myciem naczyń po obiedzie a posiłki je się chętnie i smakują
2 pytanie - czy stosując się do diety ale OBIAD jedząc normalnie (w sensie nie taki jaki jest podany w diecie, tylko taki jaki mama ugotuje ;) ) Czy wtedy taka dieta ma sens i będą po niej efekty?
2 pytanie - czy stosując się do diety ale OBIAD jedząc normalnie (w sensie nie taki jaki jest podany w diecie, tylko taki jaki mama ugotuje ;) ) Czy wtedy taka dieta ma sens i będą po niej efekty?
Pozdrawiam!
nie korzystaj z gotowych diet i będą efekty nawet z obiadem mamy ale nie w tej diecie
Szacuny
0
Napisanych postów
130
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
717
Vooox dietę należy ustalić uwzględniając swoje zapotrzebowania ,wymagania co do celu itp nie możesz korzystać z diety ułożonej dla franka który wazy 100kg jak sam ważysz 50kg na forum jest wiele bardzo fajnych artykułów jak ułożyć swoją pierwszą dietę są tez specialiści którzy ci na pewno pomogą