Z samego cyklu w sumie też nie jestem zadowolony nie wiem czy nie skończyć, dopiero 1,5-2cm na wicie wpadło, wcześniej na m-drolu w 5 tygodni zrobiłem 7cm.
...
Napisał(a)
Mam poważny problem, jestem 3 tydzień na cyklu mk677, oxy i lgd4033 no i mam problem z erekcją. Po prostu nie fika mi. Co robić? Pomóżcie.
Z samego cyklu w sumie też nie jestem zadowolony nie wiem czy nie skończyć, dopiero 1,5-2cm na wicie wpadło, wcześniej na m-drolu w 5 tygodni zrobiłem 7cm.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. WIEK: 23
2. WAGA:
3. WZROST: 170
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka:
-udo:
-talia: 76
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 8 miesięcy
6. DIETA:
-białko: tak
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: wcze,śniej tyko mdrol
8. TRENING: splint
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:pare miesiecy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tendencja do łąpania tłuszczu i chudnięcia
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg: 150x4
-przysiad:
2. WAGA:
3. WZROST: 170
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka:
-udo:
-talia: 76
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 8 miesięcy
6. DIETA:
-białko: tak
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: wcze,śniej tyko mdrol
8. TRENING: splint
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:pare miesiecy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tendencja do łąpania tłuszczu i chudnięcia
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg: 150x4
-przysiad:
...
Napisał(a)
i to są właśnie ph i podobne... Badania byś musiał zrobić żeby mieć do czegoś odniesienie i dodatkowo badania sprzed wstaw.
...
Napisał(a)
nierobiłem badań przed, po mdrolu wszystko było w porządku myślałem że też tu tak będzie, nie dość lipy z przyrostami jeszcze wacek odmawia posłuszeństwa :(
...
Napisał(a)
nie ma za bardzo gdzie zrobić badań, jak myślicie braveran pomoże chociaż chwilowo? kuzynka ma ferie i jutro przyjeżdża do mnie a ja nie chce dać plamy
...
Napisał(a)
trzymaj shift, albo naciskaj tą ikonkę z trzema kreseczkami koło daty wysłania posta jak Ci już wyśle.
chyba coś źle połączyłem fakty
Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-01-16 17:55:24
Lokator....yyyyyy....kuzynka ma ferie i jutro przyjeżdża do mnie a ja nie chce dać plamy

Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-01-16 17:55:24
...
Napisał(a)
Kuzynkę bedziesz spawał ? Boże
Przyślij ją do mnie, adres na pw wysyłam
Zmieniony przez - zjem.cie w dniu 2016-01-16 18:03:37
Przyślij ją do mnie, adres na pw wysyłam
Zmieniony przez - zjem.cie w dniu 2016-01-16 18:03:37
...
Napisał(a)
nie no tak mi się napisało to kolegi kuzynka no ale pytanie było jak tu zaradzić na miękie berło
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!