Szacuny
2
Napisanych postów
403
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1942
Witam. Od 4 dni mieszkam w Ełku , mialem miesiac przerwy w silowni i dalej bym chcial kontynuwac cwiczenia ale nie znam zadnych silowni w Ełku , jak mozna prosze podac adres albo jakies namiary na silownie w Ełku w miare tanie i przyzwoite :) 2 sprawa chodzi mi o SW - sztuki walki jakie sa , adresy jak to wyglada cenowo :)
Jestem z osiedla baranki albo jeziorna jak kto woli :) Moze tutaj cos bedzie :) Z gory dziekuje , wynagrodze sogami :) PZDR :D
Szacuny
2
Napisanych postów
437
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5984
ja jestem z ełku,mieszkam tu od urodzenia i znam chyba wszystkie silki, jak mieszkasz na barankach to niedawno otworzyli tam nowa silke to jest ulica chyba Jana Pawla II, ja teraz chodze do beauty w centrum na slowackiego moim zdaniem najlepiej wyposazona silownia w miescie - polecam, sa takze 2 silownie kolo wiezy cisnien herkules i tytan, do herka chodzilem z 8 miechow ale nie polecam bo slaby sprzet, malo hantli i wogole smierdzi z tytanem jest troche lepiej chociaz tez nie moglem dobrac sobie ciezaru, takze na twoim miejscu powaznie zastanowilbym sie nad ta silka na barankach ewentualnie ta gdzie ja chodze ( ul. Slowackiego) Co do sportow walki jest kilka osrodkow, szczegolnie wlasnie duzo ludzi z baranek i kilinskiego cwiczu kickboxing mysle ze jakbys zaczal chodzic tam na silke to bys sie dowiedzial co i jak bo duzo osob trenujacych ten sport uczeszcza do tej silki na barankach i wogole duzo ludzi z baranek to fighterzy, poza tym jest i boks na armi krajowej, judo tez jest, pozdro
Szacuny
2
Napisanych postów
403
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1942
Jezlei chodzi o silownie to bylem dzisiaj na jednym treningu na barankach , dokladnie w Fitnes Club tym chodzi Ci o ta silownie to sprzet naprawde dobry i atmosfera przyjemna tylko ta cena :) a co do SW bo najbardziej mnie interesuje kickboxing tylko gdzie trenowac :P
Szacuny
2
Napisanych postów
437
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5984
no sprzet dobry chociaz w Beauty tam gdzie ja chodze jest jeszcze lepszy tyle ze karnet tez drozszy o bodajze 10 zł. mysle ze skoro jestes z baranek to fitness club bedzie najlepszym rozwiazaniem, blisko i solidnie, a co do kickboxingu to musisz popytac bo ja nigdy osobiscie tego nie trenowalem, ale mam kumpli z baranek ktorzy cwicza nap*****lanke pozdro