Szacuny
1
Napisanych postów
712
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3230
Siema Panowie ja do was z takim pytaniem
Mam problem ze stawami i z ciekawości poszedłem dzisiaj do pobliskiej apteki zapytać sie o cene antybiotyku "4 FLEX"
Farmaceutka powiedziała że jego cena to 132pln, a na allegro kosztuje ok 80 pln plus powiedzmy 10pln wysyłka wychodzi o 40 pln taniej!!
Czy spotkał się ktoś z was z tak kolosalna różnicą miedzy antybiotykami kupowanymi w aptekach, a na allegro??
czy opłąca się kupować ten o to preparat z allegro czy wolelibyście zakupic go w aptece??
KUPOWAŁ KTOS MOŻE TEN PREPARAT NA ALLEGRO I JAK ZE SKUTKAMI NIE JEST TO TZW... "kał"??
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
200
pozwolicie, że dołączę do dyskusji.
Różnica międzu apteką a ceną na allegro jest normalna. Pomiędzy ceną sprzedaży od producenta a ceną na połce w aptece jest 80 %
Chcesz próbuj ale 1 badanie i to mówiące, że odbudowuje chrząstkę to ściema. Badania objemują fazę II , III I IV gdzie precyzjnie określa sie dawke, matodą double blind bada skutecznosć.1 badanie nic nie znaczy
Szacuny
1
Napisanych postów
712
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3230
poniewaz jak wyżej czytaliście mam problem ze stawami a JEST O NIEBO LEPSZY OD TYCH ARTHROBLOCKOW CZY GLUCOZAMIN, DLATEGO SIE PYTAM CZY STOSOWAŁ KTOŚ TEN PREPARt i czy opłaca sie go z allegro kupowac czy to nie kicz skoro 50 pln taniej!!
Zmieniony przez - _Qanto w dniu 2010-07-29 13:27:50
Szacuny
8
Napisanych postów
439
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2322
Jeśli masz pewnego sprzedawce na allegro to bierz z allegro, bo to normalne że jest tyle taniej od apteki. Tylko zastanów się czy może zamiast tego 4flex nie wolalbyś kupic animal flexa. Masz 44 saszetki za ok 100zł a w 4flex masz 30 saszetek