Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PRODIRECTSOCCER

temat działu:

Piłka Nożna

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 17935

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 370
elo, czy ktoś robił zakupy na tej stronce: http://www.prodirectsoccer.com/home.asp
jeśli tak, to jak wygląda wysyłka, ile idzie paczka, jakie są jej koszta, jak wygląda sprawa VAT-u ??? Ceny są bardzo atrakcyjne i zachęcają do zakupów. Pozdro.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 220 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 8658
kupowałem 2 razy , profesjonalny sklep ,wybór butów do grania najwiekszy w internecie , cene za przesyłke masz napisana na stronce, wychodzi kolo 40 zl z tego co pamietam, od zamówienia 3-4dni i masz buty w domu,polecam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6
a jak przyjdzie paczka to w jakiej walucie sie płaci? pln?

prosze o szybka odpowiedz

Zmieniony przez - dranor w dniu 2010-07-26 18:51:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 220 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 8658
odpowiedz nie szybka, ale odpowiedz : placisz tylko przez karte kredytową , z owej pobierają w funtach ,a bank przeważnie rozlicza tak ze zamienia funty na euro a euro na zł, wiec jakas tam mała prowizja dla banku jest ale nieduża
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 75 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 615
Bardzo stary temat, ale jeżeli ktoś chce zamówić w tym sklepie to polecam! Kupiłem w nim korki, dałem 230zł z przesyłką, a u nas są za 450 najmniej. Paczka przyszła w 5 dni (jak nie krócej... i to z Wielkiej Brytanii).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1
Siema ja zamowilem buty i czekam 14 dni i jeszcze nie doszly nawet zadnego maila nie mam. Próbuje do nich napisac ale nie odpisują moze wy mi pomozecie. Tak wiem data
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

co zrobic na zmeczone nogi po meczu???

Następny temat

techniki uderzenia pilki

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły