Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
370
elo, czy ktoś robił zakupy na tej stronce: http://www.prodirectsoccer.com/home.asp jeśli tak, to jak wygląda wysyłka, ile idzie paczka, jakie są jej koszta, jak wygląda sprawa VAT-u ??? Ceny są bardzo atrakcyjne i zachęcają do zakupów. Pozdro.
Szacuny
11
Napisanych postów
220
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8658
kupowałem 2 razy , profesjonalny sklep ,wybór butów do grania najwiekszy w internecie , cene za przesyłke masz napisana na stronce, wychodzi kolo 40 zl z tego co pamietam, od zamówienia 3-4dni i masz buty w domu,polecam
Szacuny
11
Napisanych postów
220
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
8658
odpowiedz nie szybka, ale odpowiedz : placisz tylko przez karte kredytową , z owej pobierają w funtach ,a bank przeważnie rozlicza tak ze zamienia funty na euro a euro na zł, wiec jakas tam mała prowizja dla banku jest ale nieduża
Szacuny
3
Napisanych postów
75
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
615
Bardzo stary temat, ale jeżeli ktoś chce zamówić w tym sklepie to polecam! Kupiłem w nim korki, dałem 230zł z przesyłką, a u nas są za 450 najmniej. Paczka przyszła w 5 dni (jak nie krócej... i to z Wielkiej Brytanii).
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1
Siema ja zamowilem buty i czekam 14 dni i jeszcze nie doszly nawet zadnego maila nie mam. Próbuje do nich napisac ale nie odpisują moze wy mi pomozecie. Tak wiem data