Był bym bardzo wdzieczny jak by mi ktoś doradził jakiś prohormonik jest dobry na mase dużą mase ;] Nawet dwa zebym mógl je złączyc interesuje mnie 2 mocne środki ! Diete dostosuje i suplemety , oslonki też obowiązkowo ankiety nie podaje bo nie chce rozpiski tylko prosze o środki wiek 22lata 85kg pozdrawiam dzieki
...
Napisał(a)
Witam serdecznie panowie pisze z prożba miałem teraz przerwe i nie ćwiczyłem 6 miesiecy spowodowana wyjazdem zamieżam wrucić od poczadku listpada i mam prze smaki na PH ! Tylko w tym jestem zielony ;/ troszke cykli kiedyś miałem ale z PH nigdy kątaktu .
Był bym bardzo wdzieczny jak by mi ktoś doradził jakiś prohormonik jest dobry na mase dużą mase ;] Nawet dwa zebym mógl je złączyc interesuje mnie 2 mocne środki ! Diete dostosuje i suplemety , oslonki też obowiązkowo ankiety nie podaje bo nie chce rozpiski tylko prosze o środki wiek 22lata 85kg pozdrawiam dzieki
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A czemu zalezy ci na PH, bo sa ogolno dostepne?? Jest pare relacji , poszukaj i poczytaj
Ripped to perfection
...
Napisał(a)
Po prostu chciałem tego sprubowac ! Jak brałem SAA byłem zadowolony nie powiem bo fajna żecz ale teraz chce PH . Rozmawiałem ze znajomymi na siłce to oni wspieraja tylko polski koks i wiele mi nie powiedzieli o PH bo też są w tej sprawie zieloni dlatego sie znalazłem tu :D I licze na pomoc z waszej strony
...
Napisał(a)
Ripped to perfection
...
Napisał(a)
Polecam najpierw się rozruszać na siłowni bez niczego, względnie jakiś stack przedtreningowy pomp na kreatynie, i wcale nie jestem przeciwniekiem SAA czy PH
co do PH polecam:
EPISTANE, M-DROL, H-DROL, AVAR, MASSDROL, TRENADROL, E-POL, METHYL 1-D, FINAFLEX 550-XD
wystarczy, że wpiszesz na forum lub w google te nazwy i wszystkiego się dowiesz, przedział cenowy to od 110zł-230zł
pozdrawiam i życzę miłego cyklu
co do PH polecam:
EPISTANE, M-DROL, H-DROL, AVAR, MASSDROL, TRENADROL, E-POL, METHYL 1-D, FINAFLEX 550-XD
wystarczy, że wpiszesz na forum lub w google te nazwy i wszystkiego się dowiesz, przedział cenowy to od 110zł-230zł
pozdrawiam i życzę miłego cyklu
...
Napisał(a)
apropo łączonych:
E-Pol InSLINsified 60 kaps to MASSDROL + TRENADROL,
W JEDNEJ KASPUŁCE:
15mg MASSDROLU + 30mg TRENADROLU
E-POL to prohormon, który zostal stworzony aby powodowac najbardziej spektakularne efekty przebudowy sylwetki w maksymalnie krótkim czasie. Prawdopodobnie zaden inny zwiazek sterydowy nie jest w stanie powodowac tak szybkich zmian wizualnych w jakosci umiesnienia. E-pol jest jednym z nielicznych pro hormonów, który ze wzgledu na swój potencjal dzialania stosowany jest przez prawdziwych zawodowców w okresie przedstartowym. Zwiazki aktywne zawarte w E-pol nazywane są czynnikiem utwardzajacym. Efektem koncowym ich dzialania jest fenomenalny spadek poziomu zatluszczenia i nadmiernego nawodnienia podskórnego przy jednoczesnym wzroscie czystej masy miesniowej. Tylko E-POL daje efekty istnego przeobrazenia sylwetki przy jednoczesnym wzroscie sily, wytrzymalosci i wydolnosci.
Oba związki występują w najmocniejszych prohormonach na rynku, również tych już zakazanych..
2a, 17a-dimethyl-5a-androstane-3-one-17b-ol
SUPERDROL, M-DROL, MASSDROL, METHALDROL, SUPERBOLAN, MASTERDROL
w E-POL jest aż 15mg – czyli o połowę więcej niż w wyżej wymienionych
Estra-4, 9-diene-3,17-dione
X-MASS, TRENADROL, X-TREN, TREN 250
E-Pol InSLINsified 60 kaps to MASSDROL + TRENADROL,
W JEDNEJ KASPUŁCE:
15mg MASSDROLU + 30mg TRENADROLU
E-POL to prohormon, który zostal stworzony aby powodowac najbardziej spektakularne efekty przebudowy sylwetki w maksymalnie krótkim czasie. Prawdopodobnie zaden inny zwiazek sterydowy nie jest w stanie powodowac tak szybkich zmian wizualnych w jakosci umiesnienia. E-pol jest jednym z nielicznych pro hormonów, który ze wzgledu na swój potencjal dzialania stosowany jest przez prawdziwych zawodowców w okresie przedstartowym. Zwiazki aktywne zawarte w E-pol nazywane są czynnikiem utwardzajacym. Efektem koncowym ich dzialania jest fenomenalny spadek poziomu zatluszczenia i nadmiernego nawodnienia podskórnego przy jednoczesnym wzroscie czystej masy miesniowej. Tylko E-POL daje efekty istnego przeobrazenia sylwetki przy jednoczesnym wzroscie sily, wytrzymalosci i wydolnosci.
Oba związki występują w najmocniejszych prohormonach na rynku, również tych już zakazanych..
2a, 17a-dimethyl-5a-androstane-3-one-17b-ol
SUPERDROL, M-DROL, MASSDROL, METHALDROL, SUPERBOLAN, MASTERDROL
w E-POL jest aż 15mg – czyli o połowę więcej niż w wyżej wymienionych
Estra-4, 9-diene-3,17-dione
X-MASS, TRENADROL, X-TREN, TREN 250
...
Napisał(a)
najpierw podaj wymiary ale myśle że np prop z m-drolem było by nieźle

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!