tylko najsilniejsi przetrwaja
...
Napisał(a)
Jak i gdzie przechowywac polowe strzalu. Jesli ktos ma doswiadczenie w tym temacie prosze o konkretne sugestie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nabrac polowe do osobnej strzykawki, zmienic igle,??
...
Napisał(a)
przechowywac z suchą igłą ? czy z ta ktora nabieralem ?
...
Napisał(a)
ze wzgledu na male doswiadczenie w tej kwestii mam obawe o sterylnosc z przechowywaniem w strzykawce z igla ktora uzylem do nabicia strzykawki ? czy sa sluszne ?
...
Napisał(a)
przechowywać możesz w tej którą przebiłeś flakon,do iniekcji czy kolejnego przebicia flakonu bierzesz nową.igła to koszt kilku groszy,tak więc chyba nie ma problemu z zakupem odpowiedniej ilości
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
ja mam na mysli apmy ktore po przelamaniu trzeba by zuzyc w calosci, ale mi bardzie odpowiada polowa strzalu co kilka dni dla stablniejszego sterzenia w organizmie. Mokra igla moze byc powodem straty sterylnosci w przypadku przechowywania w strzykawce tescia przez kilka dni ??
...
Napisał(a)
a co bedziesz wbijał że połowę musisz przetrzymać?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Najlepsze na redukcje (?)
Następny temat