Szacuny
0
Napisanych postów
83
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2646
pisze w tym dziale bo tu wiecej dziewczyn.. a chodzi dokladnie o to ze odrana chodze strasznie rozdrazniona.. i juz nie wiem jak sobie z tym poradzic...
Dlatego sie pytam czy Wy (dziwczynny oczywiscie) macie jakies sposoby na to ??? w taki dzien jak dzis to potrafilabym porzadnie ochrzanic z byle powodu (a w zasadzie bez powodu tesz moze sie zdazyc ) a co zwykle wogole tego nie robic... szczerze mowiac juz mam dosyc siebie...
Szacuny
1
Napisanych postów
513
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5412
wg. mnie choć nie jestem dziewczyną :D
wydaje mi sie że w zbyt szybkim tempie żyjesz...
zbyt duży stres lub strach przed czymś...
to powoduje nerwy i musisz sie na czymś / na kimś wyładować :)
tak mi sie wydaje
Szacuny
0
Napisanych postów
83
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2646
hmmm to jest jakas teoria.. wkoncu teraz sesja.. ale to nadal jest Zespol napiecia przedmiesiaczkowego.. nie jestem az tak zestresowana.. choc moze ostatnio trosze.. stres napewno nie pomaga.. ale bez przesady...
Szacuny
0
Napisanych postów
83
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2646
tak tylko gdybylby to sam stres ( nie mowie ze to nie jest stres pewnie on tylko pogarsza) to rozdraznienie bylo by ciagle.. a to sie powtarza regularnie co miesiac...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
eee... spróbuj dopełnić dietę w magnez...
napewno napięcie przedmiesiączkowe+ zła dieta, nie wysypianie się, stres i masz zaburzenia układu hormonalnego i makro i mikroelementów w org.
zacznij od czekoladki.. ew. magnez, żelazo w tabsach..
Szacuny
9
Napisanych postów
151
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8757
Mysle ze najwazniejsza w tym jest dieta.Kiedys bylem zmuszony do złej diety(wakacje) to mnie na poczatku normalnie roz*ierdalalo!Ale potem jak wrocilem do zdrowego odzywiania wszystko wrocilodo normy.Musisz jesc duzo owocow mineralow itp. Po prostu dobrze sie odzywiac.
"Każda porażka jest szansą żeby spróbować jeszcze raz, tylko mądrzej"