Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Paco- opinie

temat działu:

Informator LUBELSKI

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5997

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 28 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1115
Tak jak w temacie. Zamierzam zapisać się na tą siłownie i chciałbym uzyskać jakieś opinie na jej temat... Również z ewentualnym wskazaniem która z dwóch lubelskich siłowni Paco jest lepsza( mam podobną odległość do obu)
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1078 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35056
trudno wyczuć zależy wszystko od dnia od 12-15 18-20 jest sporo osób od 20-21 robi się luźniej...

jezeli intersuje cię tylko bieznia rozejrzałbym sie za innym klubem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1078 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35056
jak dla mnie w paco na zana jest za duzy tłok choć sprzęt jest bardzo dobry

czego akurat paco??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 28 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1115
A jaką siłownie byś polecił? dodam że mieszkam na miasteczku akademickim, a na Aos się nie wybieram :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 141 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2359
jak nie jestes bananowy to zapraszamy na lipowa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 1924 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 22174
chodź do Leclerca - Strefa Fitness. Fajny klimacik, dobry sprzęt i mało ludzi. Trenuje tam od dawna.

Tu masz stronkę - http://www.strefa-fitness.lublin.pl/ 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
byłem pare razy w strefie i nie podobało mi się poza tym cena nieadekwatna do wyposażenia

ja osobiście polecam dragona na juranda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
a w dragonie się coś zmieniło? pamiętam jak byłem na tej siłce rok temu to sprzętu była cała masa i ten klimacik piwnicznej siłki. ale chyba brakowało tam np ławki skośnej na której lubie ćwiczyć, albo górnego wyciągu na plecy. cena jest mega atrakcyjna bo 50-60 zł za miesiąc.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ławka skośna jak i wyciąg górny są jest naprawdę dużo sprzętu a co dla mnie najważniejsze jest bardzo dużo miejsca
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
może wpadne, ale nie wiem kiedy bo narazie mam przerwe od siłki. a masz jakieś aktualne foty ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Powiem tak. Cwicze w Paco (na zana) i ta silke polecam. Zawsze na sali jest trener, ktory pomoze, doradzi lub nawet rozpisze Ci trening.
Na sprzet rowniez nie ma co narzekac, po prostu jest swietny. Co do ludzi to zalezy od pory dnia i dnia tygodnia, ale jest to normalne na kazdej silce. Jednak przy tak duzej ilosci sprzetu nie powinno to stanowic problemow. Cena za miesiac (jezeli bierzemy karnet na 3 miesiace) wynosi 63 zl.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
byłem w Dragonie i wykupiłem karnet na 2 miechy. siłka super, dużo sprzętu i miejsca. polecam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

spirometr

Następny temat

Pokaz sportów siłowych Lublin, Graffiti 14.11.2009

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły