Witam Zadaje to pytanie tutaj gdyż wydaje mi sie kobiety bardziej bedą znały temat i pomogą mi w większym stopniu.No wiec tak mam pajaczki na nogach glownie na udach i troszke na lydkach.Wydaje mi sie ze glownym czynnikiem sa tutaj geny.Nie powiekszaja się od dobrych paru lat wygląda to tak samo.Nie jest tego bardzo duzo tylko czasem jakies obszary po 4-5mm.Troszke tego tez mam na bicepsach ale jest tego znikoma ilość.Trenuje juz dosyc dlugo i mam fajna sylwetke ale mnie te pajaczki troszkę szpecą.Czy znacie moze jakies sposoby masci kapsulki lub zabiegi które mogły by tutaj pomóc. Wydaje mi sie ze wiedza napewno wieksza od facetów w tej dziedzinie.Z gory dzieki za odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie, nie ma. Niestety nic nie pomoże z wyjątkiem flebologa, albo ewentualnie dobrej kosmetyczki, która posiada Lamprobe 

1
xxx
...
Napisał(a)
Moglabys mi napisac cos na temat lamprobe mialas jakies doświadczenie lub kogos kto uzywał?? W sensie efekty i jaki duzy obszar mozna wykonac na jednym zabiegu oraz srednio cenowo jak wygląda
...
Napisał(a)
_GANGSTA_Moglabys mi napisac cos na temat lamprobe mialas jakies doświadczenie lub kogos kto uzywał?? W sensie efekty i jaki duzy obszar mozna wykonac na jednym zabiegu oraz srednio cenowo jak wygląda
Lamprob zamyka naczynka falami radiowymi, szybko, w miarę bezboleśnie

Na twarzy efekty bardzo dobre, planuję jeszcze pozamykać pojedyńcze naczynka na obojczyku, pod biustem na żebrach i -o ile moja kosmetyczka się podejmie- to jeszcze i na udach i łydkach

W Polsce natomiast niektóre naczynka na nogach miałam zamykane laserowo, zapłaciłam 1,200zł za 20 minut pracy, piekło tak, jakby prąd kopał no i efekty mizerne, jestem rozczarowana

Mamy pecha, moja mam i babcia mają mnóstwo pajączków i ja też niestety mam

Jeszcze Ci napiszę, że te wszystkie cudowne kremy, maści, tabletki nie działają, bez kitu szkoda kasy

1
xxx
...
Napisał(a)
Można niby wzmacniać naczynka ale to raczej może pomóc żeby nie powstawały nowe albo te które są były ciut mniej widoczne.
Ja o tej metodzie radiowej nie słyszałam jedynie o laserze więc tu trzeba by głębiej poszukać
Ja o tej metodzie radiowej nie słyszałam jedynie o laserze więc tu trzeba by głębiej poszukać
Mój blog o treningu i diecie: http://silawilczegoapetytu.pl/
Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/Paula_pociążowa_redukcja-t1159434.html
Dziennik konkursowy: http://www.sfd.pl/Paula_NOWE_CIAŁO_W_BUDOWIE-t1103547.html
...
Napisał(a)
_GANGSTA_Julietta slyszalas o.metodzie na naczynka thermavein??
Tak, słyszałam, czytałam też trochę ale nie znam nikogo, kto miałby ten zabieg przeprowadzony, nie robią go również ani moje kosmetyczki ani mój lekarz, a w ciemno się nie zdecyduję

xxx
...
Napisał(a)
Tu ci jeszcze pokaże jak u mnie wyglądały "nie leczone" pajączki, zdjęcie sprzed operacji klejenia żylaków także noga wyglądała okropnie
Zwróć uwagę na pajączki na kostce, tam aż miałam siną dziurę
Tutaj kostka kilka dni po podklejeniu pajączków
A tu po ok 10 miesiącach gojenia
I jeszcze drugie tyle ma się goić
Zmieniony przez - Julietta w dniu 6/2/2020 11:12:31 AM

Zwróć uwagę na pajączki na kostce, tam aż miałam siną dziurę

Tutaj kostka kilka dni po podklejeniu pajączków

A tu po ok 10 miesiącach gojenia

I jeszcze drugie tyle ma się goić

Zmieniony przez - Julietta w dniu 6/2/2020 11:12:31 AM
xxx
...
Napisał(a)
Ja mieszkam w de ,ale umnie w miejscowości w Pl wykonują wlasnie takie zabiegi.Duzym plusem jest ze zabieg mozna wykonywac caly rok,nie ma ma okresu rekonwalescencji i nie trzeba nosic ubran uciskowych.Niewiem jak bede na urlopie dopytam sie.Umnie tw pajaczki sa takie bardzo delikatne jedynie wieksze znamie mam na udzie.
...
Napisał(a)
Aha, jak będziesz pamiętać to wpisz tu proszę czy byłeś i robiłeś pajączki tą metodą
Ja też mam dużo małych i delikatnych, ale wkurzają mnie tak mocno jak te duże 

xxx
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!