Szacuny
11
Napisanych postów
235
Wiek
74 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4481
Witam, na forum nie znalazłem żadnej opinii na temat tego papieru? Czy ktoś używał? Czy jest godny polecenia? Czy można powiedzieć, że po użyciu tego papieru jedzenie jest zdrowe?
Zmieniony przez - krzemiroslaw w dniu 2013-07-03 11:55:53
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Wiek
45 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
130653
taki papier sie kupuje glownie po to, aby wypieki nie przywierały do blachy. wszelkie papirusy i papiery to zwykla ściema w kwestii prozdrowotnej. mozesz usmazyc mieso/rybe na patelni na tluszczu nasyconym, ktory sie do tego nadaje lub beztluszczowo na samym teflonie lub PAM'ie, zamiast kupować takie wynalazki.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Wiek
37 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
12
No faktycznie jakiś taki pic na wodę... Ja dużo pichcę i zawsze kupuję zwykły papier do pieczenia i nigdy nie przywierał Mi itd. Jak już coś takiego się dzieje to przecieram wilgotną szmatką i jak nasiąknie trochę to puszcza.