Efekty niestety beda duzo mniejsze jedyne co CI pozostaje rzucić palenie od dziś
...
Napisał(a)
Palenia nie rzucę prawdopodobnie nigdy, więc trudno, pogodzę się z mniejszymi efektami. W końcu lepsze mniejsze efekty niż pop******enie siłki i efekty zerowe.
...
Napisał(a)
Dlaczego sądzisz, że nie rzucisz? Jeżeli nie wierzysz że dasz radę, to też tak miałem. Paliłem 6 lat ponad i rekordowo mogłem wytrzymać 1 dzień męcząc się strasznie i popadając w deprechę. Próbowałem setki razy, aż kupiłem desmoxan i po 2 dniach kuracji przestałem jarać i nawet nie zdarzyło mi się pomyśleć by zapalić. Przez rok może 2-3 dni w sumie miałem chęć na faje, a tak jest git nawet jak się wybitnie zdenerwuję :)
...
Napisał(a)
Witaj Vodka9. Nie spodziewaj się innych odpowiedzi , to forum jest o sporcie o wysiłku i motywacji. Ale postaram Ci się pomóc. Ja palę też , ale nie zakładam z góry , że nie rzucę to już jest głupi zarzut. Od maja biegam , ćwiczę i efekty widać. Więc ogółem - Paląc , widać efekty , ale chłopie nie zakładaj z góry , że nie rzucisz do końca życia ile Ty masz lat? Pomyśl o rzuceniu i zapier***aj na siłowni :)
Zmieniony przez - Tommy87 w dniu 2013-10-14 02:31:05
Zmieniony przez - Tommy87 w dniu 2013-10-14 02:31:05
...
Napisał(a)
Wiesz, nie samym sportem człowiek żyje i nie mam zamiaru spędzić życia na odmawianiu sobie przyjemności xD Najwyżej będę ciut mniejszy :D pozrdo ;]
...
Napisał(a)
Vodka9No tak, pogodziłem się z tym, że będę rosną wolniej, ale chciałbym wiedzieć, czy dużo wolniej :) Wiem, że to ciężkie pytanie, każdy organizm jest inny, i ogólnie ciężko to oszacować. Ale mam taką propozycję. Może trochę dziwna, może zaskakująca ;]
ale spróbujcie ocenić o ile procent mniejsze będą moje przyrosty po, dajmy na to 3 miesiącach, od osoby niepalącej.
Spróbujcie określić jakiś zakres procentowy np. 5-10 , 10-20
Wiem jest to trochę głupie, ale jednak spróbujmy
Żenująco głupi pomysł.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Ćwicz,pal,rób co chcesz.
Tylko nie zawracaj nam dupy takimi durnymi pytaniami.Zrozumiano?
Tylko nie zawracaj nam dupy takimi durnymi pytaniami.Zrozumiano?
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
efekty nie beda wcale duzo mniejsze jak nie bedziesz palil okolo 2 godzin przed treningiem i 2 godziny po poniewaz jak palisz papierosy to naczynia krwionosne sie zwezaja.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!