Czy uzywa ktos papierosów ziołowych ? Gdzie takowe mozna kupic. Podobno aktorzy na planie filmowym pala takie papierosy , poniewaz nie uzalezniaja i sa zdrowsze. Choc czytalem ze niektóre maja tyle samo substancji smolistych co zwykle papierosy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
o takowych nie słyszałem
pewnie niektórzy powiedzą za papierosy ziołowe robi sie z takiego zielonego ziela
a co do szkodliwości - sądze ze może być podobna
a co do walki z nałogiem : zyban , nicorette (czy jak sie pisze)
i podobno całkiem niezła metoda BIOREZONANSU - ludzie mówią ze sie naprawde palic nie chce ... i nie palą - sugestia czy działanie nei wiem ...np lemed.hg.pl takie znalazłem
pewnie niektórzy powiedzą za papierosy ziołowe robi sie z takiego zielonego ziela

a co do szkodliwości - sądze ze może być podobna
a co do walki z nałogiem : zyban , nicorette (czy jak sie pisze)
i podobno całkiem niezła metoda BIOREZONANSU - ludzie mówią ze sie naprawde palic nie chce ... i nie palą - sugestia czy działanie nei wiem ...np lemed.hg.pl takie znalazłem
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
szkodliwosc pewnie jest podobna, bo wszystko, czego budowa jest oparta na weglu ( czyli WSZYSTKIE rosliny ) podczas spalania ( czyli szybkiego utleniania ) ulega przeksztalceniu w tlenek wegla ( CO ) czyli w czad, oraz w szereg innych substancji. Wdychanie czadu w kazdym razie jest przyczyna duzej czesci ofiar podczas pozarow, obok obrazen od tempreratury czy bezposredniego dzialania plomienia ...
...ja sie wymadrzam a sam pale papierosy i to bynajmniej nie ziolowe
co do rzucania to zajrzyj tez na INSOMNIE do dzialu uzaleznienia, moze cos tam znajdziesz
...ja sie wymadrzam a sam pale papierosy i to bynajmniej nie ziolowe

--> SFD FIGHT CLUB <--
0111010001101000011010010110111001101011
The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at any time.
...
Napisał(a)
Każde papieroski niestety są szkodliwe
Jedyną metodą jest chyba po prostu próbować z tym nałogiem skończyć. To trudne, ale tak naprawdę jedyne wyjście. Oczywiście trzeba tu byc w 100% przekonanym, że jest to nasza własna decyzja. Życzę hartu ducha!

...
Napisał(a)
sa plastikowe 'papierosy' do inhalacji... w polsce zreszta...
tak czy siak warto do nikotynowej terapi zastepczej dodac wspomniany przez boofiego zyban.
tak czy siak warto do nikotynowej terapi zastepczej dodac wspomniany przez boofiego zyban.
1
...
Napisał(a)
witajcie
znalazlem cos takiego na allegro
moj kumpel kupil i mowi ze dziala nawet. ciagnie go to papierosow z nikotyna ale mniej. wczesniej probowal rzucac wszystkim co mozliwe. aktualnie nie pali juzchyba 9 czy 10 dzien
kupowal z Was ktos cos takiego?
dzialalo na Was?
znalazlem cos takiego na allegro
moj kumpel kupil i mowi ze dziala nawet. ciagnie go to papierosow z nikotyna ale mniej. wczesniej probowal rzucac wszystkim co mozliwe. aktualnie nie pali juzchyba 9 czy 10 dzien
kupowal z Was ktos cos takiego?
dzialalo na Was?
...
Napisał(a)
tabex - alternatywa od nicorette- nie posiada nikotyny a ponoc dzialaja lepiej (sam nie probowalem
ale kiedys sprobuje - po nowym roku, postanowienie...
)
koszt kolo 35zl
Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2007-12-10 16:03:27

koszt kolo 35zl
Zmieniony przez - kuba1989 w dniu 2007-12-10 16:03:27
1
Gdyby g**no mialo jakakolwiek wartosc, to biedak nie mialby nawet dupy..
...
Napisał(a)
Jeśli rzucać palenie to tylko metodą Allena Carra "Easyway to stop smoking"
Po dziesięciu latach palenia rzuciłem i nie pale już dwa lata a to wszystko bez żadnych problemów, stresów, tycia i innych bzdur. Powiem więcej: rzucanie palenia jest łatwe i przyjemne! Oczywiście tylko z tą metodą.
Mimo, że nie pale to szukam papierosów ziołowych. Gdzie je mona kupić??
Potrzebuje coś do palenia a nie zawiera nikotyny :D
Zmieniony przez - zet_em w dniu 2012-10-04 13:00:12
Po dziesięciu latach palenia rzuciłem i nie pale już dwa lata a to wszystko bez żadnych problemów, stresów, tycia i innych bzdur. Powiem więcej: rzucanie palenia jest łatwe i przyjemne! Oczywiście tylko z tą metodą.
Mimo, że nie pale to szukam papierosów ziołowych. Gdzie je mona kupić??
Potrzebuje coś do palenia a nie zawiera nikotyny :D
Zmieniony przez - zet_em w dniu 2012-10-04 13:00:12
...
Napisał(a)
U dobrego dilera kupisz papierosy ziołowe:P
Moze widziałes jak goscia jaraja na filmie
Moze widziałes jak goscia jaraja na filmie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!