Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
-
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Aktualnie on
Opisz swój plan treningowy
Split
Cel cyklu
Masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
On
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
-
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Chudniecia
Stan zdrowia
Dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Porostu
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
120. 110 140
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4
Napisanych postów
245
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4676
Witam.
Lekarz zapisal mi paroksetyne (seroxat) to lek na nerwice lekowa ktora u mnie wystapila. Mam brac 20mg dziennie to lek z kategorii SSRI bardzo silny. Biore juz 3 tyg ale skutki uboczne sa masakryczne niestety z lekamk ssri tsk jest ze pierwszy miesiac nasilaja sie objawy nerwicy.
Moje pytanie jest takei jestem na cyklu od 2 lat. aktualnie tesc cyp 500mg npp 200mg tyg i oxa. Powiedzialem lekarzowi ze biore tescia, wiec chtba jest ok. Ale czy npp i oxa?
Czy ktos bral leki ssri na cyklu?
Szacuny
15
Napisanych postów
50
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12301
Hej, też biorę paroksytynę, a z saa leci test i primo. Wydaje mi się, że trzeba uważać na środki, które negatywnie wpływają na samopoczucie, a szczególnie mogą powodować lęki (nie saa ale przykładem może być joha).
Szacuny
15
Napisanych postów
50
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12301
Paro dostałem w lutym od doktora, ogólnie mam lękliwą naturę i jestem hipochondrykiem. Jak tylko leki zaczęły działać i lęki puściły to w marcu wszedłem na testa, po 6 miesiącach dorzuciłem primo.
NPP i oxa - Nie brałem ani jednego ani drugiego, ale z tego co czytałem to nie ma po tym mocnych sajdów więc masz zielone światło ;D od trenu na bank wolałbym się trzymać z dala, bo t chyba spore zmiany nastrojów mogą wystąpić.
Nie dopuszczaj może też żeby wywalilo Ci ciśnienie bo to też negatywnie może wpływać na samopoczucie.
Po 3 tygodniach dalej masz nasilone lęki? Ja też biorę 20mg, może pierwszy tydzień miałem stany lękowe, ale w drugim tygodniu przeszło, a w trzech czułem już początki działania leku.
Zmieniony przez - Oczywo w dniu 2020-10-10 18:20:44
Szacuny
4
Napisanych postów
245
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
4676
Dzisiaj badalem prolaktyne i mam nisko w widelkach. A biore juz mieisac prawie paroksetyne cisnienie rowniez w normie. Wlasnie mam zageszczona krew hematokryt 55 i hemoglobina 18.5 takze jesli rozrzedza to super ;)
Szacuny
143
Napisanych postów
691
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
18695
Wiesz może naturalnie miałeś nisko
A i paro inhibituje bardzo silnie cyp2d6 w wątrobie co może wpływać na metabolizm innych substancji np nie wiem w jaki sposób są metabolizowane saa w skrócie możesz się czymś zatruć ze względu na kumulację w organizmie
Mało kto zwraca uwagę na możliwe interakcję substancji które zjada