_ _ _ _ _ _ ___ ___
/ | | || || | || __|| o
( o )| U || || V || _| | /
\_,7|___||_| \_/ |___||_|
...
Napisał(a)
Witam. Pas do cwiczen - gdzies wyczytalem ze uzywajac go wewnetrzne miesnie brzucha zwiekszaja swoja mase tym samym "wypychajac brzuch" na zewnatrz. Chcialem sie dowiedziec ile w tym jest prawdy bo zamierzam sobie taki pas zakupic ; )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pas to podstawa treningu. Co do wypychania brzucha to nigdy o czymś takim nie słyszałem. Bez pasa możesz nabawic sie bardzo grożnej kontuzji. zakup go jak najszybciej!!!
...
Napisał(a)
ja nic nie słyszałem o tym, że rozpycha brzuch. Mięsnie brzucha zwiększaja swoja mase dzieki treningowi. Nie biore pod uwage oczywiscie tłuszczu 

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
chcialem sie upewnic 

_ _ _ _ _ _ ___ ___
/ | | || || | || __|| o
( o )| U || || V || _| | /
\_,7|___||_| \_/ |___||_|
...
Napisał(a)
ja stosuje pas od dłuższego czasu. Nic nie zauważyłem.
Pozdro
Pozdro
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
pas to raczej zapobiega wypchaniu "flaków" (czyli przepukliny). Pas to podstawa przy wiekszych cieżarch
Trening Czyni Mistrza
...
Napisał(a)
porządnie, powinien lekko uciskać.
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!