Po zdjeciu paskow na zebach pozostaje troche tego zelu, czy mam go splukiwac czy ma zostac???
Po zdjeciu paskow na zebach pozostaje troche tego zelu, czy mam go splukiwac czy ma zostac???
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Nie wiedzialem bo dostalem kilkadziesiat sztuk bez pudelka i bez zadnej instukcji do tego ale juz mniej wiecej wszystko wiem.
A jeszcze tylko jedno pytanko:
Bo te paski wydaja mi sie troche krotkie(siegaja chyba do czwórek) , oczywiscie wiem ze one maja wybielac glownie przód zebów ale czy po skonczeniu kuracji przy np. usmiechaniu sie bardzo widac roznice w odcieniach???
resztę już słabo , nie martw sie
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Juz na 99% jestem zdecydowany zamowic ten żel,mam w miare biale zeby <nie pale papierosow,nie pije kawy,uzywam past wybielajacych> ale chce miec takie super biale zeby i czy ten zel moze mi w tym pomoc czy to tez jest zwykly bubel?
Jeśli spodobało Ci sie to co napisałem, to zamiast dać soga kliknij tutaj
http://www.pajacyk.pl
A jaka skutecznosc to jeszcze nie wiem bo dopiero wczoraj zaczalem stosowac.
Boofi co ty na to??czy maja racje czy chca zarobic na wybieleniu??a zabieg u nich to 400zeta
>>SAPSP<<
wiec nic więcej nie piszę ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
-mieć wyleczone zęby (przynajmniej zabezpieczone opatrunkami)
-nie mieć wypełnień amalgamatowych,
-nie być w ciąży i nie karmić dziecka
-mieć zdjęcie pantomograficzne
-mieć oczyszczone zęby z kamienia i osadu nazębnego
-nie cierpieć z powodu nadwrażliwości zębów.
jednym z najbardziej polecanych preparatow jest Opalescence
tyle ze do tego trzeba miec nakladki - te w zestawie sa uniwersalne a jak wiadomo kazdy ma inaczej zeby poustawiane juz nie mowiac o wielkosci wiec wskazane jest pojscie do dentysty pod "odbitke" zebow do tej nakladki - koszty rosna i trzeba sie w domu w to kilka lub kilkanscie dni bawic ...
dentysci robia takie cos w 1 lub 2 wizyty - sam niedlugo ide i jesli roznica w kosztach miedzy domowym wybielaniem a u dentysty nie bedze zbyt duza to wtedy od razu siadam u niego na fotel ...
czytalem tez o COLGATE SIMPLY WHITE - nie trzeba nakladek - wystarczy sobie "malowac" pędzlem zeby ale takie malowanie trwa nawet i 6 miesiecy ...
sa tez preparaty takie jak:
Clever White
Natural White
Rapid White BRIGHT STICK
Carbamid Peroxid
wystarczy wlaczyc google i allegro i poczytac ...