PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Super.
Oprócz nas jest jeszcze chyba Piotrek z Mighty Bulls Gdynia, nie wiem czy wrocil do Słupska

Pozdrawiam ziomka

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.

Grappling
"..:: www.tampabjj.com ::.."
"...each person who puts on the kimono and believes in
jiu jitsu that myself and my family teaches is
the realization of my life's work." Carlos Gracie (1902-1994)
a pasy nadaja tez brazowe pasy tak przynajmniej na konkuencyjnym forum wypowiadal sie "Sem"- brazylijczyk prowadzacy treningi w w-wie
"Ból to cena jaką płacimy za siłę"
Byłes na tym festiwalu sztuk walk w koszalinie w sobote? Było kilka niebieskich pasów i purpurka. Byłem akurat w Koszalinie na weekend i widziałem te pokazy.
Szkoda, że jako Bjj/VT nie zrobiliście tego bardziej czytelnie mogło to fajnie wyjść. Dla kogoś kto nie wie o co w tym sporcie chodzi wyglądało to jak turlanie się po ziemi. Słyszałem komentarze ludzi siedzacych obok mnie. Wszystko działo się za szybko ucieczki,zmiany pozycji dla kogoś kto się na tym zna było to czytelne , ale dla 90 % ludzi którzy tam byli zapewne wcale.
Grappling
Nie stac mnie na dojazdy do Koszalina:-/
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.