KILKA SŁÓW ODE MNIE: (pisane 29 czerwca 2011)
Witam w moim dzienniku treningowym
Nazywam się Paweł, jestem z Mazur, rocznik-93
O mnie
Dziennik rozpocząłem pisać 1 lutego jako kompletny biegacz amator. Sam pisałem sobie treningi (z pomocą internetu) i sam trenowałem na miejskim stadionie o powierzchni żużlowej.
I tak aż do 7 czerwca, wówczas udałem się na sprawdzian do klubu. Wypadłem bardzo dobrze i od razu przyjęli mnie i stałem się zawodnikiem klubowym.
Zadebiutowałem 12 czerwca [2010] w Białymstoku na dystansie 200m (22,94). Potem były kolejne zawody i lepsze wyniki. Pod koniec lipca zrobiłem dobry wynik na 400m (50,43). A w sierpniu na Igrzyskach LZS poprawiłem to na (49,66) i zdobyłem w swojej kategorii tytuł Mistrza Polski LZS. Sezon 2010 zakończyłem z rekordami: 400m (49,66), 200m (22,71), 100m (11,40). Sezon halowy (2011) musiałem odpuścić ze względu na kontuzję.
W sezonie 2011, zdobyłem tytuł Mistrza Polski LZS na 400m z nowym rekordem (48,67). Wystąpiłem także na Mistrzostwach Polski Juniorów gdzie w biegu na 400m zająłem 5 miejsce. Kończąc dziennik w czerwcu 2011 roku moje główne rekordy to: 400m (48,67) oraz 200m (22,28).
Sukcesy
2010
- Mistrz Polski LZS (400m) [Igrzyska LZS] - kat: junior młodszy
2011
-1 miejsce (400m) i 2 miejsce (200m) na Mistrzostwach Województwa War-Maz Szkół Ponadgimnazjanych
-1 miejsce na Mistrzostwach Polski LZS (400m) - kat: junior
-5 miejsce na Mistrzostwach Polski Juniorów (400m)
-12 miejsce na Mistrzostwach Polski Juniorów (4x400m)
SPIS TREŚCI :
Trening samodzielny (1-16 strona)
Trening klubowy (od 17 strony) [https://www.sfd.pl/PavloJ__Dziennik_Treningowy__Lekkoatletyka-t566972-s17.html]
Poniżej (pod kreskami) prezentuję mój pierwszy wpis w dzienniku (z 1 lutego 2010). Dalej znajdziecie kolejne posty z samodzielnego treningu aż do 17 strony. Od 17 strony trenuję już jako biegacz klubowy.
---------------------------------------------------------------------
Witam :)
Może najpierw kilka słów o mnie. Jestem z Mazur :D. Lekkoatletyka lubię prawie od zawsze a dokładnie kiedy wygrałem pierwsze swoje zawody w wieku 7 lat. Przez ten czas biegałem często, udawało się wygrywać, ale było to bardzo amatorsko. Teraz chciałbym zająć się bardziej profesjonalnie, ale nie należę do żadnego klubu. Ale jeżeli przyjdą b.dobre wyniki pomyślę o klubie. :)
Cel:
Przygotować się na zawody lekkoatletyczne w Maju
Specjalności:
-sprinty (60m, 100m)
-skok w dal
Mój stadion do treningów :)

Na sprintach, i na 100m udawało się schodzić głęboko za 12s. Ale nie było to foto, więc celem jest aby w Maju, 11 z jak najmniejszym hakiem ukazało się już na foto :) A skok w dal... wyników nie znam. Ale jestem bardzo skoczny (m.in. dlatego wzięli mnie do drużyny w kosza) i będę szlifował skoczność i mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie.
Ogólnie to gabaryty:
186cm - 66kg... Z wagą spróbuje jeszcze podnieść trochę do góry.
Kategoria: Ostatni rok Juniora Młodszego... ale w Maju przyjdzie mi rywalizować i z Juniorami.
Osiągnięcia:
Małe :) Wygrywałem wielokrotnie, ale tylko na terenie powiatu i na dziwnych dystansach.
Mam nadzieje, że fakt pisania dziennika na sfd.pl będzie mnie jeszcze dodatkowo mobilizował :D
Lekkoatletyka RULEZZ!!!

Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2010-11-08 14:28:04
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2011-07-05 10:50:14
"Nie ma woli zwycięstwa bez woli przygotowania"
Mój dziennik treningowy http://www.sfd.pl/PavloJ__Dziennik_Treningowy__Lekkoatletyka-t566972.html
"Kto walczy, może przegrać, kto nie walczy, przegrywa zawsze"