Czy prosaki, które najdują się w bardzo małych ilościach pod oczami można leczyć enzymatycznym peelingiem z serii ziaja nuno ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a te prosaki da się wycisnąc czy są hmmm "zamknięte"?
ja miałem kiedys takie ale to tylko kosmetyczka mogła się ich pozbyc bo nie szło ich wycisnąc.
a i nie powinno sie peelingu żadnego rodzaju uzywac w okolicach oczu.
ja miałem kiedys takie ale to tylko kosmetyczka mogła się ich pozbyc bo nie szło ich wycisnąc.
a i nie powinno sie peelingu żadnego rodzaju uzywac w okolicach oczu.
...
Napisał(a)
zamknięte
nie wycisnie sie bo nie ma jak ^
Zmieniony przez - TeoMaster w dniu 2010-02-28 00:13:22
nie wycisnie sie bo nie ma jak ^
Zmieniony przez - TeoMaster w dniu 2010-02-28 00:13:22
...
Napisał(a)
Jeszcze jedno pytanie, czy po peelingu takim trzeba nawilżać skórę kremem ?
...
Napisał(a)
tak, bo moze ci sie ostro wysuszyc, ale wszystkie kremy i peelingi powinny byc dobierane pod rodzaj skóry.
...
Napisał(a)
prosaki, nietety ciezko sie je leczy o ile mozna mowic tu o leczeniu:/. Oczywiscie wszelkie peelingi sa wskazane,ale nalezy uwazac aby nie rozdrapac prosaka by nie doszlo do zakazenia. Najlepiej udac sie do kosmetyczki ktora po przebiciu prosaka STERYLNYM narzedziem usunie z niego tresc ropna. Niestety prosaki maja tendencje do powracania, przyczyna ich powstawania nie jest do konca znana. Dobrym sposobem jest stosowanie kwasow owocowych u kosmetyczki, ktore reguluja wydzielanie sie sebum oraz miedzy innymi bardzo pomagaja w usuwaniu tego typu "przypadkow".
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!