Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2518
Napisanych postów
8349
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
100375
Witam Panowie,
Myślę, że nie ma jeszcze takiego tematu na forum (jak jest to proszę u usunięcie mojego). Moda na peptydy zrobiła się ogromna. Wszędzie nowe firmy, kody rabatowe, gwiazdy które je reklamują. Gama tych produktów jest chyba nieskończona xd. Co o nich sądzicie? Co stosowaliście? Co polecacie a co stanowczo odradzacie. Ja za jakiś czas chce przetestować cjc 1295 dac + potem dorzucić Mk 677. Zrobię też badania przed i po. Zapraszam do dyskusji.
Zmieniony przez - robertjudi w dniu 2021-07-08 12:47:50
Szacuny
477
Napisanych postów
1493
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
117234
robertjudi
Witam Panowie,
Myślę, że nie ma jeszcze takiego tematu na forum (jak jest to proszę u usunięcie mojego). Moda na peptydy zrobiła się ogromna. Wszędzie nowe firmy, kody rabatowe, gwiazdy które je reklamują. Gama tych produktów jest chyba nieskończona xd. Co o nich sądzicie? Co stosowaliście? Co polecacie a co stanowczo odradzacie. Ja za jakiś czas chce przetestować cjc 1295 dac + potem dorzucić Mk 677. Zrobię też badania przed i po. Zapraszam do dyskusji.
Dobra sprawa,tylko jeśli możesz to podaj przy okazji z jakiej firmy będą leciały te pepy ;)
Sam stosowałem cjc+dac i ghrp6 z Biolab ale badań nie robiłem żadnych.
Jeszcze tak w ramach ciekawostki Bostin Loyd rozwalił sobie nerki peptydem o nazwie Adipotide z tym,że jak to on ma już w zwyczaju leciał dość wysokie dawki rzędu 5mg dziennie.
Zmieniony przez - 17kamil175 w dniu 2021-07-08 14:06:26
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106287
Napisanych postów
378294
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711520
17kamil175
robertjudi
Witam Panowie,
Dobra sprawa,tylko jeśli możesz to podaj przy okazji z jakiej firmy będą leciały te pepy ;)
Sam stosowałem cjc+dac i ghrp6 z Biolab ale badań nie robiłem żadnych.
Jeszcze tak w ramach ciekawostki Bostin Loyd rozwalił sobie nerki peptydem o nazwie Adipotide z tym,że jak to on ma już w zwyczaju leciał dość wysokie dawki rzędu 5mg dziennie.
Zmieniony przez - 17kamil175 w dniu 2021-07-08 14:06:26
Wrzuc badania tych rozwalonych nerek od tego peptydu
Ile czasu leciałeś na tym ?
Szacuny
14715
Napisanych postów
31298
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
211958
Tak szczerze to ile osób ma problem z innymi narządami wewnętrznymi nie przez peptydy ?? Jakis pacjent zrobił z siebie krolika doświadczalnego , Twraz będziemy to demonizować ? Znam gości co pomocnych saa zaliczyli szpital , znam takich co na tych samych środkach stali na pudle. Osobiscie biłem kilka pep. Zahaczyłem temat , bo jestem ciekaw opinii tych mniej stosowanych , znanych , polecanych .