...
Napisał(a)
Paru znajomych z silowni bralo ta kreatyne, i jakie efekty, po 5-7kg na cyklu przynajmniej, lapa nawet 4 cm jednemu poszla, co jak na kreatyne to troche za duzy efekt, no ale plakac nikt po tym nie bedzie. Wiec postanowilem ja przetestowac na sobie, oczywiscie dieta jest, dobry trening itp. Wczesniej bralem tylko mono z activity (i zaluje, nikomu nie polecam tej firmy), a teraz pierwszy mocniejszy cykl: duzy CP, to mono, gainer Weidera i 2 bialka z Ostrowi. Cylk zaczalem 23 lipca w niedziele. No i staje na wage wczoraj, masakra 5,5 kg przytylem, a nawet w polowie cyklu jescze nie jestem. I teraz mam takie pytanie czy ktos bral ta kreatyne i zna jej efekty czy to moze nam ktos metke w proszku dosypuje do niej :D Niby kazde mono jak mono ale ta kretka to jest calkowite mistrzostwo. Nic tylko zachecic do zakupu, i dyskusji o wynikach
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
aha i jescze prosze o wstrzymanie sie z komentarzami typu: lol albo palnij sie w glowe, z gory dzieki :)
...
Napisał(a)
Mój kolega pobiera tą kreatynke i po tygodniu 3kg na ławce i 2cm w bicu więcej-więc chyba działa,wcześniej brał w tabsach Olimpu i efektów nie było.
Kert
...
Napisał(a)
po***** odświeżasz?
Pzdr/
Pzdr/
" poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki, jestem głosem, który powtarza Ci, że jesteś nikim "
...
Napisał(a)
po co to odświeżasz??!!banana mu...
Zmieniony przez - jankiel88 w dniu 2006-12-01 15:34:22
Zmieniony przez - jankiel88 w dniu 2006-12-01 15:34:22
http://www.sfd.pl/temat273556/ --> lipcowe Total Rebuild (mój test supli)PODSUMOWANIE OD STRONY 8.
http://www.pajacyk.pl/index_banery.php3 szybciej i łatwiej:)
...
Napisał(a)
Haloen: robiłeś kolejne cykle na tej kreatynie?
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
...
Napisał(a)
nie, zrobilem tylko 1 cykl i teraz do zimy jade 'na sucho' no ale styczen tuz tuz... ;)
Polecane artykuły